Black Crown Special 16K 2023
  • Black Crown Special 16K 2023
  • Black Crown Special 16K 2023

Black Crown Special 16K 2023

PVP: € 320,00
€ 319,95
-1% Black Crown
Black Crown Special 16K padel racket | Maak krachtige slagen dicht bij het net met het nieuwe Special 16K-racket van het merk Black Crown dat eva-rubber combineert met carbon voor onverslaanbare kracht
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Black Crown Special 16K

De nieuwe collectie van het merk Black Crown 2022 is nu verkrijgbaar waarbij u uit een groot aantal rackets kunt kiezen welke het beste bij uw spel past. Koop het Special 16K padelracket, een model met een druppelvorm en een ietwat hoge balans om die extra kracht te krijgen.

Voor de fabricage is een combinatie van eva-rubber gebruikt in combinatie met 16k carbon waarmee je met grote snelheid schoten kunt maken om krachtige schoten dichtbij het net te maken. Bovendien is er ruwheid aan het oppervlak toegevoegd, waardoor je bij elke slag ongelooflijke effecten krijgt.

Black Crown Speciaal blauw, kenmerken

  • De Black Crown Special 16K is een powerracket voor gevorderde spelers.
  • Het frame van het racket is versterkt met carbon voor een grotere weerstand tegen schokken.
  • De kern is ontworpen met zacht Eva-rubber voor een zeer comfortabele aanraking.
  • Het slagvlak van het racket is gemaakt met 16K carbon voor meer kracht bij elke slag.
  • Het is ontworpen met ruwheid om de spin te verhogen.
  • Druppelvormig formaat met balans in het midden van het lemmet.
  • De sweet spot is breed om off-center ballen te verminderen.
  • Catalogus van hoogwaardige rackets Black Crown 2023.

Voor wie is het? Ideaal voor de speler met een gevorderd of professioneel niveau die een aanvallend spel speelt en daarom op zoek is naar een racket met veel power om krachtige schoten te kunnen maken en het punt te pakken, zowel bij het net als vanaf de onderkant van het net rechtbank.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een model is dat is ontworpen met materialen van hoge kwaliteit, zodat het meer weerstand biedt. Bovendien komt hij dit seizoen met een zeer opvallend ontwerp op een zwarte achtergrond met de details van het mes in blauw en rood.

Lees meer over het merk BLACK CROWN

Geniet van de beste kwaliteit en comfort bij Black Crown Padel, een relatief jong bedrijf dat het publiek voor zich heeft weten te winnen. In zijn nieuwe collectie padelrackets heeft hij gekozen voor innovatieve technologieën en materialen in de sector.

Bovendien zijn ze ideaal voor zowel professionele spelers als beginnende amateurs. U zult zonder twijfel hoge kwaliteit tegen uitzonderlijke prijzen in handen hebben.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten