Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Black Crown Hurricane 2.0 2023
  • Black Crown Hurricane 2.0 2023
  • Black Crown Hurricane 2.0 2023

Black Crown Hurricane 2.0 2023

PVP: € 200,00
€ 199,95
-1% Black Crown
padel racket Black Crown Hurricane 2.0 | Voor die vrouwen die op zoek zijn naar een padel racket met zacht rubber, brengt het merk Black Crown de Hurricane 2.0, die is ontworpen met wit Eva-rubber met twee dichtheden.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Marta Marrero Black Crown Hurricane 2.0 padel racket

Vernieuw je oude padelracket met de nieuwe collectie van het merk Black Crown 2023 die we al beschikbaar hebben om te kopen in onze online padelwinkel. Binnenin vind je het Hurricane 2.0 grijze en roze padel racket, een model met een ronde vorm en lage balans dat gedragen zal worden door de professionele racketspeelster Marta Marrero.

Dit model is een van de meest hanteerbare dankzij het witte eva-rubber dat ons een zeer goede controle geeft vanaf de onderkant van de baan, mede dankzij de 12K carbon geeft het ons een zeer goede stoot. Het is ook ontworpen met een hol hart dat helpt om het gewicht te verminderen, zodat het zeer comfortabel voor u is.

Pink Black Crown Hurricane van Marta Marrero, kenmerken

  • De Black Crown Hurricane 2023 wordt het racket van de speler Marta Marrero.
  • Het wordt een veelzijdig racket dankzij de ronde vorm en de ingehouden balans.
  • De slagvlakken zijn ontworpen met 12K carbon voor meer baloutput.
  • De structuur van het blad combineert 80% koolstof met glasvezel voor meer flexibiliteit.
  • 2TB Air-technologie bestaande uit een dubbele buis die trillingen vermindert.
  • Play Eva is gebruikt voor de kern, wat zorgt voor een zeer comfortabele slag maar zonder kracht op te geven.
  • Vernieuwd ontwerp op een witte achtergrond met details in roze.
  • Verkrijgbaar in de topcollectie rackets Black Crown 2023.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die vrouwen die op zoek zijn naar een racketmodel dat licht is om comfortabel te spelen en tegelijkertijd zacht rubber combineert voor een comfortabelere aanraking, maar zonder de kracht te verwaarlozen om op het veld te kunnen verdedigen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij dit seizoen terugkeert met een compleet nieuw ontwerp in vergelijking met zijn voorganger. Hiervoor is gekozen voor de zwarte achtergrondkleur samen met het logo van het merk in roze met witte details. Het heeft ook het logo van de speler op de zijkant, je zult het geweldig vinden!

Lees meer over het merk BLACK CROWN

Geniet van de beste prestaties op het circuit met Black Crown Padel, een relatief jong bedrijf dat de harten van veel spelers heeft veroverd. Het heeft momenteel een brede collectie hoogwaardige padelrackets, kleding en andere accessoires.

Dit seizoen heeft hij spelers als Marta Marrero of Adrián Allemandi in zijn team die het merk vertegenwoordigen bij alle World Padel Tour-masters. Vind ze leuk en rust jezelf uit met de beste producten.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten