Black Crown Coyote roze 2023
  • Black Crown Coyote roze 2023
  • Black Crown Coyote roze 2023

Black Crown Coyote roze 2023

PVP: € 150,00
€ 59,95
-61% Black Crown
Black Crown Coyote pink COYPINK | Dompel jezelf onder in de unieke ervaring die de Black Crown Coyote pink 2023 biedt. Perfect voor ambitieuze speelsters, combineert controle en gestileerd ontwerp
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 10 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Black Crown Coyote roze padelracket

De Black Crown Coyote pink 2023 is de perfecte fusie tussen design en prestaties, speciaal ontworpen voor de meest veeleisende speelsters die de padelbaan met precisie en stijl willen domineren. Dit juweeltje van Black Crown valt niet alleen op door zijn indrukwekkende visuele aspect, maar ook door zijn vermogen om het spel te versterken, zich aanpassend aan de behoeften van professionals in de sport.

Het Coyote pink 2023 model combineert een gecentreerd evenwicht en een optimaal sweet spot, wat zorgt voor comfort en superieure controle bij elke slag. De superieure prestaties die het biedt, zijn bij elke beweging duidelijk, waardoor het het ultieme wapen is voor degenen die willen uitblinken op de baan.

Kenmerken padel racket Black Crown Coyote pink 2023

  • Een handelbaar padel racket dat opvalt in controle tijdens het slaan dankzij zijn ronde vorm en gemiddelde balans.
  • Ervaar een onovertroffen gevoel met het EVA-schuim aan de binnenkant.
  • Optimaliseert teruggaves van langzame ballen, profiterend van zijn uitstekende baluitgang.
  • Versterkte structuur met koolstof, wat zorgt voor superieure sterkte en duurzaamheid.
  • Perfect voor vrouwen die hun techniek in het spel willen verbeteren en verfijnen.
  • Maakt deel uit van de Black Crown 2023 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

We bevelen de Black Crown Coyote pink 2023 vooral aan voor vrouwen van gemiddeld niveau of voor degenen die af en toe spelen. Het ontwerp en de technische kenmerken maken het ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een toegankelijk, maar hoogwaardig padel racket, dat het makkelijker maakt om de bal te sturen en je comfortabel te verdedigen.

Waarom zal je het leuk vinden?

Naast dat het gemaakt is van hoogwaardige materialen, heeft de Black Crown Coyote pink 2023 een opvallend ontwerp. De combinatie van zwart met roze details maakt het een esthetische keuze voor speelsters, wat niet alleen zorgt voor een uitzonderlijke prestatie in het spel, maar ook voor een ongeëvenaarde look.

Ontdek meer over het merk Black Crown

Black Crown staat sinds het begin synoniem voor uitmuntendheid in de wereld van padel. Hun toewijding aan innovatie en kwaliteit komt tot uiting in elk van hun modellen, waardoor het een toonaangevend merk op de markt is. Met een geschiedenis vol prestaties en technologische vooruitgang, is Black Crown de keuze geworden van veel sportprofessionals.

De toewijding en passie die Black Crown in elk ontwerp stopt, zijn duidelijk. Met elke nieuwe collectie proberen ze het spel te revolutioneren, padel rackets aanbiedend die niet alleen de prestaties verbeteren maar ook de persoonlijkheid en stijl van de spelers weerspiegelen. De Coyote pink 2023 is een duidelijke weerspiegeling van deze toewijding aan uitmuntendheid.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten