Beste padel rackets voor beginners 2024: begin met spelen!

In het artikel van vandaag analyseren we de beste padel rackets voor beginnende spelers van dit seizoen. De veelzijdigheid, flexibiliteit van de materialen die voor de constructie zijn gebruikt en het comfort dat ze in het spel bieden, hebben deze modellen een plaats in deze prestigieuze lijst laten winnen.

Beginnersspelers: het is jullie moment! In het artikel van vandaag brengen we jullie een selectie van de padel rackets die jullie zullen gidsen in jullie taak om niveau te verbeteren tijdens jullie eerste trainingen en wedstrijden op de padelbanen.

Sommigen van de modellen op deze lijst behoren tot topmerken van de padelwereld, zoals Adidas, Drop Shot of Siux en andere, die gericht zijn op het maximaliseren van de padelspeler’s plezier in hun eerste stappen op de 20×10.

Beste padel rackets voor beginners 2024

Dit seizoen onderscheiden de beste padel rackets voor beginners zich door hun handelbaarheid en uitstekende controle. Ze bieden de spelers een groter slagoppervlak dat een snelle aanpassing aan de sport van 20×10 vergemakkelijkt.

Onder de opvallende opties hebben sommige merken technologieën geïntroduceerd die de nauwkeurigheid, het speelcomfort en de duurzaamheid van de rackets verbeteren. Bovendien hebben veel van hen anti-vibratietechnologieën opgenomen die de gewrichten beschermen en blessures in de bovenste ledematen voorkomen.

Dit is onze selectie van de beste padel rackets voor beginners van 2024:

Adidas Drive 3.3 Blauw 2024

Adidas Drive 3.3 Blue 2024
AANBIEDING: 54,95 €
ADVIESPRIJS: 80,00 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Controle
 • Gewicht: 360-375 gram

Adidas Drive 3.3 Blue 2024

We beginnen de lijst met een van de Adidas padel rackets bedoeld voor spelers die hun eerste stappen zetten op de 20×10. Het staat vooral bekend om zijn zeer brede sweetspot en zijn constructie van glasvezel die een uitzonderlijke aanraking biedt bij het slaan.

De Drive 3.3 heeft een ronde vorm, een laag-midden balans om het spel te controleren en een zachte aanraking dankzij zijn lage-densiteit EVA rubber die een grote baluitgang biedt zodat de rivalen lijden onder de diepte van de schoten. Daarnaast heeft het verstevigingen op het framegebied om de levensduur en duurzaamheid aanzienlijk te verlengen.

Babolat Contact 2024

Babolat Contact 2024
AANBIEDING: 54,95 €
ADVIESPRIJS: 80,00 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Controle
 • Gewicht: 345-355 gram

Babolat Contact 2024

Dit model van Babolat is ideaal voor amateur spelers die op zoek zijn naar een solide padel racket tegen een economische prijs. Het is gebouwd met flexibele materialen en heeft een gereduceerd gewicht dat niet boven de 355 gram uitkomt, wat zorgt voor een comfortabel spel en het voorkomen van overbelasting van de bovenste ledematen.

De Babolat Contact onderscheidt zich door zijn ronde vorm en lage balans die zorgen voor controle. Het is zeer tolerant op technisch niveau dankzij zijn brede sweetspot en zijn zachte aanraking helpt om de trillingen die ontstaan bij het slaan te verminderen, samen met het ontwerp van de kern, die ook stabiliteit op de baan biedt.

Bullpadel Indiga Control 2024

Bullpadel Indiga Control 2024
AANBIEDING: 79,95 €
ADVIESPRIJS: 80,00 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Controle
 • Gewicht: 360-370 gram

Bullpadel Indiga Control 2024

Dit padel racket van Bullpadel biedt een zeer snelle aanpassing aan de verschillende speelstijlen van de padelspelers die regelmatig beginnen te spelen. Het heeft een ronde vorm en een laag balans om de schoten te controleren en een breed spelvolume te genereren.

Zijn ongewoon lage gewicht maakt het racket zeer handelbaar om met garanties te verdedigen en punten te winnen in delicate situaties zoals volley rallies. Daarnaast is het oppervlak gemaakt van glasvezel en de EVA rubber kern geeft het een zachte aanraking voor een comfortabeler spel. Tot slot heeft het een aantal carbon versterkingen op belangrijke plaatsen om het meer bestand te maken tegen schokken en torsie.

Head Icon LTD 2024

Head Icon LTD 2024
AANBIEDING: 59,95 €
ADVIESPRIJS: 170,00 €

 • Vorm: Druppel
 • Spel: Alles Rond
 • Gewicht: 360-375 gram

Head Icon LTD 2024

Dit opvallende padel racket van Head is ontworpen in een traanvorm voor een alles rond spel dat ook een extra kracht toevoegt bij het net dankzij de Power Foam van de kern. Het heeft een gemiddelde balans en staat bekend om zijn handelbaarheid.

Het is een ultra bestendig model dankzij de Innegra technologie en de Power Frame versterking, dus stoten tegen het oppervlak, het hek of de glazen zijn geen probleem. Het is gemaakt van glasvezel voor een spectaculaire baluitgang en de Extended Impact Zone technologie vergroot de sweetspot om de gewenste richting aan de schoten te geven.

Dunlop Panther NH 2024

Dunlop Panther NH 2024
AANBIEDING: 49,95 €
ADVIESPRIJS: 80,00 €

 • Vorm: Druppel
 • Spel: Alles Rond
 • Gewicht: 360-375 gram

Dunlop Panther NH 2024

Dit model onderscheidt zich door zijn marktprijs in vergelijking met de geweldige prestaties die het levert op de 20×10. Het is gevormd door een oversize hybride model tussen traan en rond voor een groot evenwicht, en zijn brede sweetspot is perfect om de punten te verlengen.

Het oppervlak is gemaakt van glasvezel, wat een zachtere aanraking en een hoge balaanslag geeft om luchtschepen, trays en volleys met goede diepte uit te voeren. Bovendien, heeft zijn kern een medium dichtheid EVA rubber en de frame is versterkt met grafiet voor superieure weerstand.

Puma Nova Padel Smash Junior Rood 2024

Puma Nova Padel Smash Junior Roja 2024
AANBIEDING: 57,95 €
ADVIESPRIJS: 65,00 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Controle
 • Gewicht: 310-330 gram

Puma Nova Padel Smash Junior Rood 2024

Puma heeft gedacht aan de jongere padelspelers met dit model dat zwarte, rode en witte kleuren combineert. Het valt op door zijn verminderd gewicht om zich aan te passen aan de fysieke kenmerken van de junior spelers, evenals door zijn brede slagoppervlak met een ronde vorm om veel ballen over het net te krijgen.

Het heeft een lage balans en een zachte aanraking dankzij het zachte EVA rubber, dat flexibiliteit en comfort aan het spel biedt. Het is gemaakt van flexibele materialen die een grote baluitgang genereren om goede luchtschepen, volleys en trays te schieten met het doel om het niveau te verhogen op de 20×10.

Drop Shot Kibo 5.0 2024

Drop Shot Kibo 5.0 2024
AANBIEDING: 71,95 €
ADVIESPRIJS: 79,00 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Controle
 • Gewicht: 360-375 gram

Drop Shot Kibo 5.0 2024

De nieuwe Kibo 5.0 combineert een eenvoudig ontwerp met goede prestaties voor spelers die hun eerste padellessen beginnen te krijgen. Het wordt aan het veld geleverd met een ronde vorm, lage balans, en zacht aanvoelend dankzij de EVA Pro rubber die de kern vormt.

Het frame gebied is samengesteld uit een dubbele buis die het meer stijfheid en duurzaamheid geeft. Bovendien heeft het een nieuw boorsysteem van gaten dat de prestaties van het racket verhoogt en een grotere controle over de schoten genereert. Het heeft glasvezel aan de oppervlakte voor meer comfort en is een van de meest aanbevolen controlerackets voor beginnersspelers.

Siux Beat Hybrid 2024

Siux Beat Hybrid 2024
AANBIEDING: 78,95 €
ADVIESPRIJS: 79,00 €

 • Vorm: Druppel
 • Spel: Alles Rond
 • Gewicht: 360-375 gram

Siux Beat Hybrid 2024

De Beat reeks van Siux wordt vertegenwoordigd door drie rackets voor spelers die hun padelreis beginnen. Het Hybrid model richt zich op een allround spel door het hebben van een hybride vorm en een gemiddeld evenwicht dat evenwicht sensaties biedt in elke situatie van de wedstrijd.

Het is gevormd met glasvezel aan beide kanten en een EVA Soft rubberkern die een zeer goede baluitgang biedt om een ​​breed spelvolume te bereiken. Bovendien heeft het een zachte aanraking voor extra zachtheid bij elke slag.

RS Padel Cobra Edition Zwart Wit 2024

RS Padel Cobra Edition Zwart Wit 2024
OFERTA: 54,95 €
PVP: 129,00 €

 • Vorm: Rond
 • Toneelstuk: Controle
 • Gewicht: 360-375 gram

RS Padel Cobra Edition Zwart Wit 2024

Het laatste racket op de lijst is een super elegant racket dat behoort tot de padelcollectie van het merk RS, geleid door voormalig tennisser Robin Söderling. Het onderscheidt zich door zijn vermogen om trillingen te verminderen dankzij zijn structuur en kernontwerp. Daarnaast is het frame gemaakt van 100% carbon om alle klappen en verdraaiingen tijdens wedstrijden te weerstaan.

Hij heeft een ronde vorm, een gemiddeld lage balans en voelt zacht aan dankzij het glasvezeloppervlak. Aan de andere kant zorgt de EVA rubberen kern voor een uitzonderlijke baluitslag om de gaten in het veld van de tegenstander te vinden, zodat succes bij het maken van kleine shots, volleys en diepe lobs verzekerd is.