De beste power padel rackets van 2023

Maak kennis met de meest opvallende power padel rackets om je prestaties te verbeteren en de baan te domineren als een professional

In dit artikel presenteren we je een selectie van de beste power rackets, ideaal voor spelers die hun kracht in elke wedstrijd willen maximaliseren.

Je speelstijl kenmerkt jou, en daarom proberen we vanuit Zona de Pádel je te helpen bij het koop van de perfecte padel racket om je te begeleiden en je maximale potentieel op het veld te bereiken.

Top van de beste power rackets 2023

We hebben een selectie gemaakt uit de beste merken, op basis van onze sensaties op de baan, dus we brengen alles wat je moet weten, rekening houdend met je niveau en speelstijl, en wat de meest opvallende opties zijn op de beste power padel rackets op de markt, en je kunt onze volledige analyse zien in onze video over de beste powerpadel rackets van deze 2023.

Wilson Bela Pro V2 2023

Wilson Bela Pro V2 2023

AANBIEDING: € 341,95
Adviesprijs: € 380,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Stroom
  • Gewicht: 360-375

Wilson Bela Pro V2 2023

We zijn groots begonnen, met Bela’s nieuwe padel racket. De Bela Pro is perfect voor gevorderde en aanvallende spelers, die op zoek zijn naar kracht in hun schoten, omdat het een diamantformaat heeft en een ietwat hoge balans. Het is gemaakt met 3k carbonstof in combinatie met snel herstellend rubber, dus het is een stijf racket.

Het heeft een ruw oppervlak in reliëf, met een tekening die de A van de handtekening van de speler simuleert. Als belangrijkste verandering ten opzichte van zijn voorganger is de sweet spot verbeterd, waardoor deze breder is dankzij het nieuwe boorpatroon, zodat we meer controle hebben over niet gecentreerde ballen. Het bevat ook een nieuw ontwerp van het veiligheidstouw, dat vervangbaar is.

Adidas Metalbone HRD 3.2 2023

Adidas Metalbone HRD 3.2 2023

AANBIEDING: € 389,95
Adviesprijs: € 400,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Stroom
  • Gewicht: 360-375

Adidas Metalbone HRD 3.2 2023

We gaan verder met de nieuwste editie van het racket van Ale Galán: de nieuwe Metalbone HRD 3.2 Net als zijn voorganger behoudt hij het oversized diamantformaat met een hoge balans, dus we vinden de sweet spot naar de top. Carbon is gebruikt voor het frame en oppervlak, met een gealuminiseerde laag en snel herstellend eva rubber in de kern. De combinatie van beide materialen geeft het een harde touch.

Aan de andere kant bevat het het Octagonal Structure systeem op de omtrek om meer stijfheid te bereiken. Ze beschikken ook over spinpadel racket technologie voor extra spin. Het heeft ook gewichtsbalanstechnologie om de balans aan te passen dankzij deze 6 brugschroeven.

Nox AT10 Genius Attack 18K 2023

Nox AT10 Genius Attack 18K 2023

AANBIEDING: € 292,96
Adviesprijs: € 325,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Stroom
  • Gewicht: 360-375

Nox AT10 Genius Attack 18K 2023

Haal het meeste uit het hard slaan van de bal met een van de rackets van Agustín Tapia: de nieuwe Nox AT10 Genius Attack 18k. Het is een van de krachtigste modellen in de Luxury serie, met een diamantformaat en balans bovenaan . In de hand is het niet overdreven eigenwijs, dus het is goed te hanteren en het is ook best comfortabel omdat het geïntegreerde systeem aan de zijkanten trillingen veel vermindert.

Wat de structuur betreft, deze is versterkt met Dynamic Structure technologie om het risico op breuk te verminderen. Het frame is gemaakt van carbon en de vliegtuigen bevatten 18k carbonstof gecombineerd met Eva HR3 rubber aan de binnenkant. Voor ons maakt de combinatie van materialen het tot een redelijk stijf racket, waardoor we zonder veel moeite snelheid aan de bal kunnen geven, al wordt de bal hierdoor wel wat afgestraft. Ten slotte geeft het ook ruwheid in reliëf weer, zodat we onze foto’s meer effect kunnen geven.

Bullpadel Vertex 03 2023

Bullpadel Vertex 03 2023

AANBIEDING: € 349,95
Adviesprijs: € 350,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Stroom
  • Gewicht: 360-375

Bullpadel Vertex 03 2023

We gaan verder met een van de best verkochte Bullpadel rackets: de Vertex 03 van Juan Tello en Fede Chingotto. Het presteert heel goed dicht bij het net dankzij het diamantformaat met medium hoge balans, het kan worden aangepast met het aangepaste gewichtssysteem, zodat u gewicht kunt toevoegen aan het bovenste gedeelte om de balans meer naar boven te verplaatsen of, integendeel, laat het zakken door de stop te veranderen. Je kunt het in elk spel aanpassen aan je behoeften.

Net als zijn voorganger behoudt het de ruwe schuurpapierachtige afwerking en het Air Channel systeem, enkele openingen in het hartgebied die het stijver en handelbaarder maken. De structuur is versterkt met zenuwkanalen en is gemaakt van koolstof, samen met Xtend 12k vezels op het oppervlak voor meer stijfheid. De kern is gemaakt van multieva rubber, rubber in verschillende dichtheden om beter te reageren op langzamere en snellere ballen. Kortom, het is een stijf en redelijk hanteerbaar racket om een aanvaller te zijn dat ook de hesacore grip en anti vibratietechnologie bevat om armongemakken te voorkomen.

Babolat Technical Viper 2023

Babolat Technical Viper 2023

AANBIEDING: € 319,95
Adviesprijs: € 320,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Stroom
  • Gewicht: 360-375

Babolat Technical Viper 2023

We gaan verder met een van de favorieten voor aanvallende spelers: de Technical Viper. Net als zijn voorganger heeft de Technical Viper een constructie van 100% carbon, met 12k stof op de slagvlakken, een vrij stijve vezel die hem een droge touch geeft, waardoor hij meer kracht krijgt bij het slaan.

Aan de andere kant bevat het een X eva kern, waar verschillende rubberdichtheden worden gecombineerd om te proberen de beste balans tussen comfort en kracht te bereiken. Het bevat ook een ruwe afwerking die reliëftekening combineert met een zanderige textuur, de perfecte combinatie voor onverslaanbare effecten. Ten slotte heeft het een anti vibratiesysteem en een Smart Buttcap koord, een nieuw ontwerp waarmee je het kunt veranderen en je padelracket kunt personaliseren.

Vibora King Cobra Jubileum

Vibora King Cobra Jubileum

AANBIEDING: € 308,96
Adviesprijs: € 450,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Stroom
  • Gewicht: 360-375

Vibora King Cobra Jubileum

Laat je meest agressieve kant zien op het circuit met de King Cobra Aniversario, een model dat op de markt komt ter gelegenheid van de tiende verjaardag van het merk. Het behoudt alle essentie van de King Cobra vanwege het diamantformaat en de hoge balans, maar het is iets flexibeler vanwege de samenstelling.

Voor zijn constructie presenteert het een koolstofbuis en 24k koolstofweefsel in de vlakken, waardoor het flexibeler wordt. Het gaat ook vergezeld van een zacht eva rubber aan de binnenkant, dus het lijkt ons geen hard mes, waarmee we een zeer goede output hebben op langzamere ballen, een comfortabele aanraking en een bredere sweetspot.

Head Graphene Delta Pro

Head Graphene Delta Pro

AANBIEDING: € 222,51
Adviesprijs: € 319,95

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Stroom
  • Gewicht: 365-375

Head Graphene Delta Pro

We presenteren de nieuwe padel racket van Arturo Coelho: de Delta Pro.Het is een klassieker van het merk, met zijn toch al karakteristieke ruitvormige mal en gewicht op het bovenste gedeelte, dus hij knikt een beetje. De goede plek is echter goed, omdat deze niet overdreven wordt verminderd. Logischerwijs is het een veeleisende padel racket, maar met het juiste niveau kunnen we zonder problemen verdedigen en achterin spelen.

Voor de vervaardiging ervan is grafeen gebruikt, een materiaal dat de structuur sterker maakt tegen stoten of schokken. De kern is gemaakt van powerfoam, een soort snel herstellend schuim. Door de combinatie van beide materialen is het een redelijk reactief racket. Het hartgebied is verstevigd met het smart bridge systeem, wat torderen voorkomt en je de bal meer spin kunt geven dankzij de grove afwerking. Ten slotte bevat het Auxetic technologie, waardoor de prestaties, beheersbaarheid en sensaties op het circuit worden verbeterd. Kortom, het is een krachtig racket, om de bal snelheid te geven, maar ook niet overdreven hard te zijn.

Bullpadel Hack 03 2023

Bullpadel-hack 03 2023

AANBIEDING: € 321,96
Adviesprijs: € 350,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Stroom
  • Gewicht: 360-375

Bullpadel Hack 03 2023

Geniet van alle kracht van de nieuwe Paquito Navarro padel racket, de Hack 03. Hij keert terug vol technologieën en benadrukt zijn nieuwe Adaptia hartontwerp dat zijn aerodynamica en stabiliteit verbetert. Wat betreft de mal, het combineert een hybride formaat om een goede sweet spot te behouden, samen met balans in het bovenste gedeelte, hoewel je het, net als in het geval van de vertex, kunt aanpassen dankzij het aangepaste gewichtssysteem op de beschermer en manchet om aan te passen de balans.

Voor de fabricage is de nieuwste generatie koolstof gebruikt door de hele structuur, waardoor de buis is versterkt met zenuwkanalen. De gezichten bevatten 18k stof, wat zorgt voor een droger gevoel, maar in combinatie met de multieva kern wordt comfort niet verwaarloosd. Eindelijk geniet je van een spel zonder blessures dankzij de hesacore grip en vibradrive technologie.

Star Vie Triton Pro 2.0 2023

Star Vie Triton Pro 2.0 2023

AANBIEDING: € 284,85
Adviesprijs: € 317,00

  • Vorm: Druppel
  • Spel: Stroom
  • Gewicht: 360-375

Star Vie Triton Pro 2.0 2023

Laten we verder gaan met een potentiële klassieker van Star Vie: de Triton Pro 2.0. Dicht bij het netwerk stelt niet teleur, maar verrast ook met zijn comfort en beheersbaarheid. Het heeft een Druppelvorm, met een goede sweet spot en de balans is merkbaar aan de bovenkant, wat het een geweldige stoot geeft om het spel van bovenaf te domineren. Dit seizoen is het vervaardigd met Carbon Colors 3K technologie, dat wil zeggen, het combineert koolstof met Lurex draden, wat de stijfheid, weerstand, duurzaamheid en ook de esthetiek van het racket verbetert.

Aan de andere kant bevat het reliëf op de gezichten, zodat we meer contact met de bal hebben en we hem meer spin kunnen geven. Het biedt ook veel veiligheid bij het slaan dankzij het Pro V50 rubber, een rubber met gemiddelde dichtheid dat het gevoel van controle en kracht bij elke impact verhoogt. Onze indruk is dat het een hard padel racket is dat veel controle biedt aangezien de Tritón Speed 2.0 is ontwikkeld met zacht rubber waardoor het een geweldige touch en comfort biedt.

Royal Padel RP M27 R-ACE 2023

Royal Padel RP M27 R-ACE 2023

AANBIEDING: € 314,95
Adviesprijs: € 350,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Stroom
  • Gewicht: 360-375

Royal Padel RP M27 R-ACE 2023

We sluiten onze selectie af met een van de nieuwigheden van Royal Padel: de M27 R-ACE. Het is een racket waar slagmensen erg van houden, omdat de diamantvorm en de hoge balans ervoor zorgen dat je de bal gemakkelijk kunt versnellen. Het heeft ook ruwheid, wat ons meer controle geeft, vooral als het gaat om het geven van effect aan onze schoten.

De constructie is 100% koolstof, waardoor het oppervlak wordt versterkt met 3K stof samen met een kern van eva rubber voor een harde aanraking. De combinatie geeft het een zeer goede stoot, hoewel we bij langzamere ballen merken dat het wat output verliest, dus we zullen ze moeten begeleiden zodat ze niet in het net blijven.