Nieuwe collectie Vibor-A padelrackets 2024: de terugkeer van vernieuwde klassiekers

De nieuwe Vibor-A rackets voor het seizoen 2024 zijn opnieuw gedefinieerd met state-of-the-art ontwerpen en technologieën.

Het begin van het nieuwe padelseizoen staat voor de deur en daarmee keren de meest gevraagde modellen door liefhebbers terug. Daarom analyseren we vandaag de nieuwe collectie Vibor-A padelrackets 2024, gekenmerkt door hun spectaculair ontwerp en vernieuwde mallen.

Het Spaanse merk staat bekend om de combinatie van innovatie, prestatie en ontwerp in zijn producten. In dit opzicht is hun nieuwe collectie voor 2024 geen uitzondering. Deze bevat modellen met prints en kleuren die de energie en passie van padel weerspiegelen, die Vibor-A wil dat zijn spelers tonen op de baan.

Nieuwe collectie Vibor-A padelrackets 2024

Met geavanceerde technologie als vlaggenschip om superieur spel te vergemakkelijken, heeft Vibor-A haar technologische kant naar een ander niveau getild met als doel modellen te creëren die spelers de mogelijkheid bieden zich aan te passen aan verschillende spelsituaties.

De nieuwe Vibor-A padelrackets zijn een combinatie van technologie, ontwerp en passie voor padel die veelbesproken zullen zijn in het komende seizoen.

Vibor-A Black Mamba Elite 3K 2024

Vibor-A Black Mamba Elite 3K 2024
AANBIEDING: 229,95 €
ADVIESPRIJS: 230,00 €

  • Vorm: Hybride
  • Speltype: Veelzijdig
  • Gewicht: 360-370

Vibor-A Black Mamba Elite 3K 2024

Het iconische model Black Mamba keert terug met een innovatief hybride lichaam in de vorm van een diamant en traan. Het is samengesteld uit 24K koolstofvezels die het maximale duurzaamheid geven, evenals een meer elastisch en kneedbaar gevoel.

De combinatie van de EVA PRO multidichtheid kern met verschillende middelzware lagen, samen met de gladde 3D-afwerking, verbetert aanzienlijk de sensaties bij elke slag omdat ze een goede baluitgang genereren, zowel in verdediging als dicht bij het net. Het is een veelzijdig racket voor spelers die verschillende facetten willen ontvouwen afhankelijk van de spelsituatie.

Vibor-A Yarara Elite 24K 2024

Vibor-A Yarara Elite 24K 2024
AANBIEDING: 284,95 €
ADVIESPRIJS: 285,00 €

  • Vorm: Hybride
  • Speltype: Veelzijdig
  • Gewicht: 360-370

Vibor-A Yarara Elite 24K 2024

Met een ontwerp met gescheurde details en afwerkingen in goud vergelijkbaar met die van de Yarara Xtreme 3K, is dit racket gericht op spelers die op zoek zijn naar kracht, controle en hanteerbaarheid voor elke speelsituatie.

Het innovatieve hybride lichaam, samengesteld uit 24k koolstof, biedt gelijke delen duurzaamheid en lichtheid. Bovendien zorgt de zichtbare glans van het koolstof, gecombineerd met het gouden logo en rode details, ervoor dat het opvalt op elke padelbaan.

Vibor-A Diva Elite 3K 2024

Vibor-A Diva Elite 3K 2024
AANBIEDING: 229,95 €
ADVIESPRIJS: 230,00 €

  • Vorm: Rond
  • Speltype: Veelzijdig
  • Gewicht: 355-365

Vibor-A Diva Elite 3K 2024

De nieuwe Diva 3K is het perfecte racket voor spelers die op zoek zijn naar een premium afwerking in een controle racket dat fouten vergeeft. Het biedt zachtheid en tolerantie bij elke slag om het succespercentage te verhogen in zowel aanvals- als verdedigingssituaties. Bovendien heeft het een kenmerkend ontwerp met gescheurde details aan de zijkanten van het hart.

De kern van EVA PRO rubber in middeldichte multidensiteit verbetert het gevoel en het krachtniveau. Daarnaast heeft het een gecentreerde sweet spot en een goede baluitgang. De gladde 3D-afwerking verbetert aanzienlijk het contact en helpt bij het creëren van effecten in aanvalssituaties.

Het is tijd om je spel naar het volgende niveau te tillen met de gloednieuwe collectie Vibor-A rackets voor het nieuwe seizoen!