Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Pack Dunlop Galaxy + Paletero Tour Competition Verde 2018
  • Pack Dunlop Galaxy + Paletero Tour Competition Verde 2018

Pack Dunlop Galaxy + Padel Tassen Tour Competitie Verde 2018

PVP: € 348,00
€ 227,95
-35% Dunlop Padel
Koop het Galaxy padelpakket met producten uit de Dunlop 2018 pro-serie zoals het Ramiro Moyano-racket en een Padel Tassen waarmee je het schoeisel kunt scheiden

Pack Dunlop Galaxy + Padel Tassen Tour Competitie Verde 2018

Haal de winnaar in je naar boven met het pakket om padel Galaxy te spelen. Een complete set met een 2-vaks tas, shirt, ballen, overgrip en Ramiro Moyano's wapen, een professionele WPT-speler. Geniet van uitstekende controle zonder in te boeten aan kracht dankzij aerographen, een type grafeen dat uitsluitend door het bedrijf wordt gebruikt en waarmee een grotere weerstand wordt bereikt.

Voor wie is het? Ontworpen voor de meest veeleisende, altijd klaar om te trainen met een eersteklas controlepadel racket, gemakkelijk te hanteren, evenals een hoogwaardige, resistente tas met grote capaciteit.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je dankzij de ruwe textuur van de groene zwaartekracht met de effecten kunt spelen en deze kunt opbergen in een bijpassende tas, met capaciteit voor 2 rackets, centraal compartiment en nog een exclusief voor schoenen.

Houd de touwtjes in handen met het Dunlop Galaxy-pakket

  • De groen-zwarte Galaxy is uiterst nauwkeurig met een goede baloutput.
  • Kern met Eva Pro Touch en anti-vibratiesysteem.
  • De groene Competitie meet 55 x 32 x 33 cm.
  • Verstelbare bandjes om hem op de rug te hangen.
  • Apparatuur voor padelgebied.
  • Langdurige ballen en een fijne overgrip.
  • Het hoort bij de nieuwe Dunlop 2018 padel packs.

Lees meer over het merk DUNLOP

Dunlop Padel is een erkend merk in de sportwereld. Dankzij zijn werk en inzet heeft hij zich gevestigd als een benchmark en onbetwiste leider in de padelmarkt. Professionele spelers zoals Juani Mieres, Ramiro Moyano, Patty Llaguno of Willy Lahoz kiezen voor het merk, dus aarzel niet langer en ontdek de collectie producten gericht op hoge concurrentie en tegen een onweerstaanbare prijs.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2018
Onze beste producten