Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Dunlop Termo Elite Negro y Amarillo 2020
  • Paletero Dunlop Termo Elite Negro y Amarillo 2020

Dunlop Thermo Elite Zwart en Geel 2020 padeltas

PVP: € 90,00
€ 59,95
-34% Dunlop Padel
Dunlop Thermo Elite gele padeltas | Koop de nieuwe Juani Mieres Padel Tassen, een Dunlop-tas met grote capaciteit met thermotechnologie en een buitenvak voor schoenen of vuile kleren

Dunlop Thermo Elite-tas van Juani Mieres

We presenteren de nieuwste Dunlop padel racketassen voor de meest veeleisende spelers. Ontdek de 2020 Termo Elite bleke tas in zwart en geel, een volledig opnieuw ontworpen tas die ruimteproblemen oplost en een zeer modern ontwerp presenteert.

Nog één seizoen, hij is nog steeds de paletteero van Juani Mieres. Hij valt op door zijn grote afmetingen, met 2 zijvakken, een centrale, een exclusief schoenenvak en kleine vakken voor accessoires. Het heeft ook een voering van thermisch materiaal.

Gele Thermo Elite palettero, analyse

  • De dunlop Termo Elite zwart en geel 2020 is de grootste in de collectie.
  • Officiële Juani Mieres tas, passend bij de galactica.
  • Ergonomisch ontwerp voor maximaal comfort.
  • padelracketssectie van binnen versterkt met thermisch materiaal.
  • Gemakkelijk toegankelijk Headvak om kleding, handdoek en toilettas achter te laten.
  • Versterkte schoudervullingen en handgreep van topkwaliteit.
  • Je kunt het schoeisel scheiden in een apart vak.
  • Verkrijgbaar in de Dunlop Padel 2020-tassencatalogus.

Voor wie is het? Ontworpen voor jongens die ruimte nodig hebben voor al hun uitrusting, aangezien het de grootste dunlop padel racketas is en dus specifieke compartimenten heeft voor elk type materiaal.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat de structuur is versterkt om een optimale duurzaamheid te garanderen, naast het succesvol ondersteunen van hoge belastingen. Aan de andere kant wordt het de rugzak van Juani Mieres, dus je zult genieten van de tas met kampioenen.

Lees meer over het merk DUNLOP

Velen zijn de atleten die zichzelf uitrusten met Dunlop Sport, een historisch merk in de sportwereld. In de padelsector produceert en ontwikkelt het al meer dan 20 jaar producten die zijn aangepast aan alle soorten spelers, spelniveaus en portemonnees.

Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, palettero's en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën van het bedrijf. Juani Mieres, Ramiro Moyano of Patty Llaguno zijn enkele van de spelers die het bedrijf vertegenwoordigen in de WPT.

Features Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten