Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Dunlop Club Series Negro Rojo
  • Paletero Dunlop Club Series Negro Rojo

Padeltas Dunlop Club Series Zwart Rood

PVP: € 54,95
€ 44,95
-19% Dunlop Padel
Padeltas Dunlop Club Series Kleine Zwart Rood 2022 | Het is een van de kleinste padeltassen in de Dunlop-collectie, ideaal voor degenen die net genoeg bij zich hebben en een handzame en comfortabele padeltas nodig hebben.

Padeltas Dunlop Club Series tas zwart en rood

Geniet van kwaliteitsproducten tegen de beste prijs met de nieuwe Dunlop-catalogus 2022. Koop de Club Series Black Red padel racketas, een tas gemaakt van hoogwaardige materialen en verschillende handvatten om hem comfortabeler te vervoeren.

Het is een van de kleinste in de collectie en verdeelt de ruimte in 2 Headcompartimenten en andere kleinere om persoonlijke bezittingen achter te laten. Het heeft ook een ergonomisch ontwerp en gevoerde handgrepen zodat de speler veel comfort heeft.

Padeltas Dunlop Club Series in zwart en rood, kenmerken

  • Twee ruime Headcompartimenten in de Dunlop Club Series Black Red 2022
  • Mogelijkheid om hem als rugzak of handtas te dragen dankzij de verschillende grepen.
  • Zeer cool ontwerp in zwarte en rode ritsen.
  • Gemaakt met resistente stoffen die zorgen voor een betere duurzaamheid.
  • Kleine vakken met ritssluiting zodat je je sleutels, portemonnee of mobiele telefoon niet kwijtraakt
  • Capaciteit om meerdere padelrackets te vervoeren.
  • Het behoort tot de nieuwe collectie Dunlop Padel 2022 tassen.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor atleten die niet vol naar hun wedstrijden gaan, omdat het net genoeg ruimte heeft voor de padel racket, schoenen en kleding om te douchen. Dus in een zeer functionele tas.

Waarom zal je het leuk vinden? U zult genieten van een uitstekende duurzaamheid omdat de gebieden die het meest worden aangetast door slijtage zijn versterkt. Het heeft ook een onberispelijke zwarte afwerking en groene details, je zult er al dol op zijn door ernaar te kijken!

Lees meer over het merk DUNLOP

Velen zijn de atleten die zichzelf uitrusten met Dunlop Sport, een historisch merk in de sportwereld. In de padelsector produceert en ontwikkelt het al meer dan 20 jaar producten die zijn aangepast aan alle soorten spelers, spelniveaus en portemonnees.

Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, palettero's en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën van het bedrijf. Juani Mieres, Ramiro Moyano of Patty Llaguno zijn enkele van de spelers die het bedrijf vertegenwoordigen in de WPT.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten