Padeltas Dunlop Pro Series Thermo zilveren
  • Padeltas Dunlop Pro Series Thermo zilveren

Padeltas Dunlop Pro Series Thermo zilveren

PVP: € 100,00
€ 89,95
-11% Dunlop Padel
Padeltas Technische Dunlop Pro Series Thermo zilveren | Verdeel al je uitrusting geordend in de nieuwe Dunlop Pro Series padel racketas met ruimte voor schoenen, het racket en de padelaccessoires

Padeltas Dunlop Pro Series Thermo zilveren

Vervoer al je padel-uitrusting naar de wedstrijden met de nieuwe collectie Dunlop-rugzakken en padel-racketassen, waar je uit verschillende modellen degene kunt kiezen die je het leukst vindt. Koop de nieuwe paletotas Pro Series, een zeer comfortabel model om te vervoeren dankzij de verstelbare handvatten.

Met dit model laat je niets thuis, want er is ruimte voor schoenen en vuile kleding en er is nog een Headvak om kleding of padelaccessoires in op te bergen. Aan de andere kant zullen je rackets zeer veilig zijn dankzij het zijvak met thermische bescherming om te voorkomen dat hun materialen lijden onder temperatuurschommelingen.

Padeltas Dunlop Pro serie in zilverkleur, kenmerken

  • De Dunlop Pro-serie is verkrijgbaar in twee kleuren om uit te kiezen.
  • Achterzak waar je je schoenen of vuile kleren in kwijt kunt.
  • Groot Headvak om je producten en kleding in op te bergen.
  • Meer mesveiligheid dankzij de thermopocket.
  • Het is ontworpen in zwart met details in zilver.
  • Nieuwe catalogus Dunlop padel racketassen en -rugzakken 2023.

Voor wie is het? Het zal de favoriet worden van degenen die op zoek zijn naar een rugzak waarin ze al hun materiaal op een georganiseerde manier kunnen dragen, aangezien dit model verschillende vakken heeft waardoor je altijd alles bij de hand hebt.Het zal een van je favorieten worden!

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege alle ruimte die het heeft, maar ook vanwege het zwarte ontwerp met zilveren details, een erg mooie combinatie die je kunt dragen met je padelkleding. Daarnaast is hetzelfde model ook verkrijgbaar met details in goud zodat je jouw favoriet kunt kiezen.

Lees meer over het merk Dunlop

In de sportwereld is Dunlop Sport een historisch merk, aangezien het al meer dan 20 jaar specifieke producten voor het spelen van padel van de hoogste kwaliteit produceert en ontwikkelt voor alle soorten spelers en spelniveaus.

Dit seizoen lanceert het een brede catalogus van padelrackets, schoenen en palettassen gemaakt met de beste materialen en technologieën. Professionele spelers zoals Juani Mieres, Ramiro Moyano of Marta Borrero zijn de ambassadeurs van het merk, meer dan genoeg bewijs van de kwaliteit ervan.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten