BalHead Padel Padel Pro S 24 x 3
  • BalHead Padel Padel Pro S 24 x 3

BalHead Padel Padel Pro S 24 x 3

PVP: € 171,80
€ 109,96
-36% Head Padel
Koop de Head Padel Pro S ballenbak, met 24 ballenblikken waarmee je je spel meer snelheid kunt geven en strijden op het beste niveau
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

BalHead Padel Padel Pro S 24 x 3

Geef je spel meer snelheid met de Head Padel Padel Pro S 24 x 3 ballenbak, een nieuw model van het merk dat de kern van de bal vernieuwt om een hogere snelheid te bereiken, maar zonder de duurzaamheid en weerstand te verwaarlozen.

In de eerste plaats kun je de favoriete bal van de speler voor de beste prijs krijgen, aangezien je 24 boten voor elk 3 eenheden hebt. Er zijn hoogwaardige materialen gebruikt voor de productie en om de beste prestaties te bereiken met rubber met een hoge dichtheid aan de binnenkant.

Padel Pro S lade, analyse

  • Met de Head Padel Padel Pro S ballenbak heb je 24 boten x 3 stuks.
  • Geel en ook met het merklogo.
  • In goede staat gaan ze langer mee.
  • Nieuwe constructie met sterkere componenten.
  • Ideaal om in kustgebieden te spelen.
  • Nieuwe catalogus met accessoires om padel Head 2019 te spelen.

Voor wie is het? Ze zijn perfect voor jongens met een dynamisch spel die het spel willen versnellen met snelle ballen en ook in goede vorm willen blijven voor meer spellen.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel ze tot de laatste behoren die in de catalogus van het bedrijf zijn opgenomen, vinden spelers ze steeds leuker. Bovendien zullen ze goedkoper zijn om ze in een la te kopen dan afzonderlijk.

Lees meer over het merk HEAD

Ontdek de complete Head Padel-collectie met een verscheidenheid aan padel rackets die het meest veeleisende publiek zullen bekoren. Elk seizoen bevat de nieuwste technologische ontwikkelingen en grondstoffen om producten met hoge concurrentie voor alle gebruikers te bereiken.

Bovendien winnen professionele spelers van het formaat Fernando Belasteguín, Sanyo Gutierrez of Eli Amatriain als onderdeel van hun team en vertegenwoordigen ze het bedrijf op alle banen, waarbij ze toernooien winnen met hun officiële producten.

Features Jaar: 2018
Onze beste producten