Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Head Graphene 360+ Delta Motion 2020
  • Head Graphene 360+ Delta Motion 2020
  • Head Graphene 360+ Delta Motion 2020

Head Graphene 360+ Delta Motion 2020

PVP: € 220,00
€ 198,00
-11% Head Padel
padel racket Head Delta Motion 2020 Grafeen 360 | Domineer het veld met dit Head padel racket, vervaardigd met de beste technologieën en een lager gewicht voor eenvoudige bediening, ideaal voor vrouwelijke vechters
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Head Delta Motion padel racket, gebalanceerd en licht

Vind je beste bondgenoot in de nieuwe Head-collectie. Het heeft modellen voor alle smaken, zoals het padel racket Head Graphene 360+ Delta Motion 2020. Het is ontworpen met een diamantvorm, maar de balans is meer gefocust om een geweldige balans te bereiken.

Het is de lichtste van het bedrijf en daardoor gemakkelijk te hanteren. Graphene 360+ technologie is gebruikt voor de constructie, wat het een grote sterkte en stevigheid geeft. Het heeft ook het extreme spin-systeem om ruwheid in de vlakken te genereren, evenals schuimschuim om grotere slagsensaties te bereiken.

Kop Delta Motion rood en zwart, kenmerken:

  • Ruitvorm van de Head Graphene 360+ Delta Motion maar met een medium balans.
  • Spectaculaire touch met de nieuwe power foam kern.
  • Geef meer effect aan uw opnamen dankzij het soort ruwheid van de gezichten.
  • Materialen zoals grafeen zijn gebruikt om een grotere weerstand te bereiken.
  • Sweet Pot-technologie om ballen uit het midden om te leiden.
  • Lichter van gewicht, waardoor snelle aanpassing wordt bevorderd.
  • Hartontwerp met het slimme brugsysteem dat de stabiliteit verhoogt.
  • Inbegrepen in de Head-racketcatalogus voor hoge competitie 2020.

Voor wie is het? We raden het aan aan gevorderde meisjes die op zoek zijn naar de beste prestaties in zowel aanval als verdediging. Het is ook geschikt voor spelers met elleboogproblemen die een licht racket nodig hebben.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat in deze nieuwe editie van delta motion de balans een beetje is verlaagd om het de meest gebalanceerde in de serie te maken. Het heeft ook een spectaculair ontwerp in rode en zwarte tinten waarmee je het middelpunt van de aandacht wordt.

Lees meer over het merk HEAD

Vind alles wat je nodig hebt in de nieuwe Head Padel-catalogus voor dit seizoen. Het Oostenrijkse merk heeft gekozen voor nieuwe materialen, technologische systemen en mooie ontwerpen om een perfect resultaat op de baan te bereiken.

Momenteel is het goed vertegenwoordigd op de World Padel Tour dankzij spelers als Sanyo Gutierrez, Eli Amatriain of Fernando Belasteguín. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten, dus wacht niet langer en rust jezelf uit met de nieuwe collectie padel rackets, schoenen en kleding.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2020
Onze beste producten