Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Head Graphene Delta Motion 2022
  • Head Graphene Delta Motion 2022
  • Head Graphene Delta Motion 2022

Head Graphene Delta Motion 2022

PVP: € 259,95
€ 225,00
-14% Head Padel
padel racket de Pádel Head Graphene Delta Motion 2022 | Uitstekende handling en kracht in de buurt van het net met dit Head padel racket, een lichtgewicht model dat zowel door meisjes als jongens kan worden gebruikt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Head Graphene Delta Motion Blanca

Geniet van de beste sensaties op het veld met de heruitgave van het Graphene Delta Motion padel racket uit de Head Padel 2022- catalogus. Het behoort tot de krachtigste serie van het merk, dus het heeft een diamantvorm maar een meer gerichte balans om kracht te leveren zonder verlies van controle.

Door zijn lichtere gewicht is het een ideaal padel racket voor dames omdat het gemakkelijk te hanteren is. Voor de constructie zijn zoals gebruikelijk grafeen en powerfoam in de kern gebruikt. Het behoudt ook de ruwe afwerking van de gezichten en presenteert een nieuwe Auxetic-constructie voor onverslaanbare sensaties tijdens het spel.

Head Delta Motion zwart-wit, kenmerken:

  • Diamantvorm met meer gerichte balans van de Head Graphene Delta Motion 2022.
  • Het genereert een zeer goede baloutput met het krachtige schuimrubber aan de binnenkant.
  • Het versterkt de effecten dankzij de ruwe afwerking van het oppervlak.
  • Fantastische duurzaamheid door het gebruik van grafeen.
  • Lichter van gewicht, waardoor snelle aanpassing wordt bevorderd.
  • Ongelooflijke aanraking dankzij de Auxetic-constructie die de prestaties verbetert.
  • Hartdesign met het slimme brugsysteem dat voor meer stabiliteit zorgt.
  • Geavanceerde serie mesjes voor dames Head 2022.

Voor wie is het? Geschikt voor zowel dames als heren op gevorderd niveau, die regelmatig trainen en op zoek zijn naar een krachtig en licht racket om hun beste slagen te kunnen ontketenen in hun meest veeleisende wedstrijden.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het lichtere gewicht is het zeer hanteerbaar in de buurt van het net, om effectief te reageren op snelle ballen. U zult ook in het middelpunt van de belangstelling staan met zijn nieuwe ontwerp in wit, zwart en centraal logo in rood!

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken die de meeste spelers prefereren. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging in de World Padel Tour dankzij spelers als Sanyo Gutiérrez of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke ontwerpen. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelpadel rackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen, u zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Grafeen Ruwheid 3d
Onze beste producten