Head Base Rugzak zwart oranje
  • Head Base Rugzak zwart oranje

Head Base Rugzak zwart oranje

PVP: € 40,00
€ 23,96
-41% Head Padel
Head Base Rugzak zwart oranje | Als jij een van degenen bent die niet veel dingen bij zich heeft tijdens het trainen, brengt het merk Head de Base-rugzak in het zwart die de perfecte ruimte heeft voor je materiaal
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

padel rugzak Head Base Backpack zwart oranje

Bekijk onze nieuwe collecties en vernieuw je oude palettas voor een nieuwe van geweldige kwaliteit en functies. De nieuwe Head 2022-collectie palettassen is nu beschikbaar, waar je de perfecte zwarte en oranje Base-tas kunt vinden voor mensen die alleen vervoeren wat nodig is.

In het ontwerp vinden we twee verstelbare handvatten aan de achterkant zodat je hem naar wens kunt aanpassen, die ook gewatteerd zijn voor meer comfort. Het heeft ook een onafhankelijke zak waarin u het racket beschermd kunt opbergen om het te vervoeren.

Base kleine rugzak in zwart en oranje, features

  • De Head Base is ontworpen in zwart met de details van het merk in oranje.
  • Zak op de rug om het padelracket in op te bergen.
  • Groot Headvak om schoenen of kleding in op te bergen.
  • Zakje aan de zijkant zodat je er balletjes of een flesje water in kwijt kunt.
  • De gebruikte materialen zijn zeer resistent om slijtage te voorkomen.
  • Nieuwe collectie Head 2023 padeltassen.

Voor wie is het? Ideaal voor al die mensen die op de motor of fiets naar training gaan en daarvoor een tas nodig hebben die makkelijk te vervoeren is en ruimte heeft om al je materialen, kleding en schoenen in op te bergen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden vanwege het zwarte ontwerp met oranje details, een zeer opvallende combinatie die je dankzij het meest elegante ontwerp ook mee kunt nemen naar de sportschool, universiteit of werk.

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de banen van de World Padel Tour. Dit seizoen zult u dol zijn op hun nieuwe collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen Ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten