Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequeras Joma cortas blancas verdes
  • Muñequeras Joma cortas blancas verdes

Groen witte korte Joma polsbandjes

PVP: € 7,95
€ 5,95
-26% Joma
Kleine Joma-polsbandjes in wit en groen | Veeg zweet van je voorHead en voorkom dat het op je handen komt met de witte en groene polsbandjes, een accessoire gemaakt voor de nieuwe Joma 2022-collectie

Polsbandjes korte maat Joma Wit en Groen

Bekijk de nieuwe 2022-collectie accessoires van het merk Joma met een groot aantal ontwerpen om uit te kiezen. Binnenin vind je de korte wit met groene polsbandjes, een accessoire dat om je pols past en voorkomt dat je slechte bewegingen maakt.

Voor de vervaardiging zijn hoogwaardige materialen gebruikt zoals katoen, dat helpt bij het absorberen en transpireren van zweet, en elasthaan zodat het zeer goed past, maar zonder de bewegingsvrijheid te verliezen. Ze zijn klein van formaat en worden verkocht in verpakkingen van twee.

Korte witte en groene Joma polsbandjes, kenmerken

  • De korte groen witte Joma absorbeert en transpireert zweet.
  • Wit en groen ontwerp
  • Dankzij de gebruikte stoffen behouden ze hun prestaties zelfs na het wassen.
  • Ze veroorzaken geen irritaties omdat ze erg zacht zijn
  • Ze worden verkocht in verpakkingen van twee en zijn klein van formaat.
  • Catalogus met accessoires voor padel Joma 2022.

Voor wie is het? Voor mensen die willen voorkomen dat zweet in hun ogen of handen komt, waardoor ze wegglijden en dus niet goed kunnen spelen. Ze zijn ook perfect om te gebruiken in de heetste maanden.

Waarom zal je het leuk vinden? Want naast het kopen van een product dat is gemaakt met atleten in gedachten, kun je een wit en groen ontwerp dragen met het logo van het bedrijf in het zwart, een combinatie die we kunnen dragen met ons racket.

Lees meer over het merk JOMA

Verander je uitrusting in Joma, een merk dat door de jaren heen naam heeft gemaakt in de wereld van padel. In 2018 werd het een van de sponsors van de World Padel Tour, het officiële merk van zijn schoenen. Een naam waar we in de loop der jaren steeds meer van zijn gaan zien en die we in 2022 veel gaan zien onder de spelers in de competitie.

Vernieuw je padel rackets, schoenen en kleding met de nieuwe collectie Joma 2022. Koop zeker het Spaanse merk dat al meer dan 50 jaar actief is op de markt en bekend staat om zijn geweldige kwaliteit en prijs.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten