Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Enebe Combat Pro Negro Oro 2020
  • Paletero Enebe Combat Pro Negro Oro 2020
  • Paletero Enebe Combat Pro Negro Oro 2020

Padel Tassen Enebe Combat Pro Negro Oro 2020

PVP: € 49,95
€ 34,95
-31% NB
Enebe Padel goud en zwart palettero | Een van de grootste padel rackets van Enebe Padel, ideaal voor spelers die ruimte nodig hebben om je materiaal overzichtelijk en beschermd te vervoeren.
Schrijf een beoordeling

NB Combat Pro tas in goud en zwart

Rust jezelf uit met het laatste nieuws van NB Padel in onze online winkel. Koop de Combat Pro gold en black paletteero uit de Enebe Padel 2020 tassencatalogus, een rugzak die je dankzij de versterkte en gewatteerde handvatten comfortabel op je schouders kunt dragen.

Het is een tas met grote capaciteit, dus het zal je ruimteproblemen oplossen. Het heeft een centraal compartiment voor kleding, een exclusief compartiment voor schoenen en 2 zijkanten met capaciteit voor meerdere rackets. Het heeft ook een thermosysteem en kleine vakken voor accessoires.

Combat Pro gouden padeltas, kenmerken

  • De Enebe Combat Pro goud en zwart 2020 is een van de meest resistente en duurzame.
  • Capaciteit voor meerdere padelrackets met een zijde bekleed met thermomateriaal.
  • In de centrale ruimte kun je kleding, handdoek en toilettas opbergen.
  • Gewatteerde versterkingen om ongemak in de rug te voorkomen.
  • Kleine vakken zodat je je sleutels, portemonnee of accessoires niet kwijtraakt.
  • Mogelijkheid om het schoeisel te scheiden in een vak met ventilatie.
  • Inbegrepen in de Enebe Padel 2020 tassencatalogus.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor atleten die alles meenemen naar hun wedstrijden, aangezien het een zeer grote NB padel racketas is, met grote compartimenten om spullen georganiseerd te houden.

Waarom zal je het leuk vinden? Het heeft een robuuste structuur, zodat het in goede staat bestand is tegen het verstrijken van de tijd of intensief gebruik. Daarnaast is het een zeer elegante padel bag met een zwarte finish en gouden details.

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten