Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Enebe Aerox Pro Negro Azul 2020
  • Paletero Enebe Aerox Pro Negro Azul 2020
  • Paletero Enebe Aerox Pro Negro Azul 2020

Padel Tassen Enebe Aerox Pro Negro Azul 2020

PVP: € 49,95
€ 34,95
-31% NB
Enebe blauwe padeltas uit de nieuwe collectie | Haal deze fantastische paletteero van Enebe in huis, gemaakt van hoogwaardige materialen, met een thermofunctie en een grote inhoud zodat je niets thuis laat
Schrijf een beoordeling

NB Aerox Pro-tas in blauw en zwart

Vernieuw je oude padel-rugzak met Enebe Padel en zijn nieuwe collectie. Koop de Aerox Pro paletteero in blauw en zwart, een van de grootste Enebe tassen. Het heeft dus 2 kanten voor mesjes, een Headvak en een ander exclusief voor schoenen.

Daarnaast is een van de zijkanten verstevigd met thermisch materiaal, waardoor je rackets in goede conditie blijven tegen extreme temperaturen. Het is ook zeer comfortabel omdat het versterkte en gevoerde handvatten heeft om het op de schouders te dragen.

Aerox Pro blauwe padeltas, kenmerken

  • De Enebe Aerox Pro blauw en zwart 2020 is vervaardigd met resistente en hoogwaardige materialen.
  • Twee kanten voor padelrackets, waarvan één met een geïntegreerd thermosysteem.
  • Centraal gebied waar het grootste materiaal moet worden achtergelaten.
  • Inclusief gevoerde handvatten, die schouderongemakken verminderen.
  • Binnen- en buitenvakken zodat u uw sleutels of accessoires niet kwijtraakt.
  • Onderste compartiment om schoenen, slippers of vuile kleding in op te bergen.
  • Laatste tas Enebe Padel 2020.

Voor wie is het? Ideaal voor spelers die meestal douchen na hun wedstrijden, want het is een grote padeltas, met grote vakken waarmee je schone kleding van vuile schoenen kunt scheiden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het al je materiaal beschermt, omdat het een robuuste en sterke structuur heeft, schokbestendig. Het is ook erg cool omdat het terugkeert met een blauw en zwart ontwerp, een combinatie die altijd leuk is!

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten