Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Enebe Aerox Negro Azul 2020
  • Mochila Enebe Aerox Negro Azul 2020

Enebe Aerox Rugzak Zwart Blauw 2020

PVP: € 36,95
€ 31,95
-14% NB
Mochila Enebe Padel Aerox | Een van de beste Enebe padelrugzakken omdat hij is gemaakt met de beste materialen, thermotechnologie en voldoende compartimenten

NB Aerox blauwe padeltas

Ontvang het laatste nieuws over padeluitrusting in onze online winkel. Laat niets thuis met de zwart met blauwe Aerox padelrugzak uit de Enebe 2020 tassencatalogus, een tas die opvalt door zijn design en ook door zijn capaciteit.

Het is een van de weinige die een thermosysteem voor het mes bevat. Het heeft ook een apart vak voor schoenen, een Headvak en andere kleinere. Het bevat ook gewatteerde versterkingen om ongemak in de rug te voorkomen, de meest complete!

Aerox blauwe padelrugzak, kenmerken

  • Thermo technologie in het vak voor de Enebe Aerox blauw en zwart 2020 schep.
  • Gemaakt met resistente materialen om een grote duurzaamheid te bereiken.
  • Dubbele ritssluiting in het middenvak.
  • Het meest comfortabel omdat het gewatteerde bescherming heeft.
  • Mesh aan de zijkanten en kleine vakken voor accessoires.
  • Je kunt de schoenen scheiden en ventileren in een apart vak.
  • Inbegrepen in de nieuwste collectie Enebe 2020 padeltassen.

Voor wie is het? Gericht op de speler die doorgaans net genoeg bij zich heeft om te spelen, aangezien de NB-rugzak precies genoeg past: rackets, kleding en schoenen. Het is ook erg praktisch, dus het kan ook worden gebruikt door sporters die op een motor of fiets rijden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het je in staat stelt om je materiaal goed georganiseerd te hebben, omdat het compartimenten heeft die zijn aangepast voor het racket, schoenen en kleding. Je zult ook dol zijn op het nieuwe blauw met zwarte ontwerp, passend bij het NB aerox leren jack!

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten