Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
NB Combat Ultrasoft Verde 2021
  • NB Combat Ultrasoft Verde 2021
  • NB Combat Ultrasoft Verde 2021

NB Combat Ultrasoft Groen 2021

PVP: € 120,01
€ 79,95
-34% NB
NB Combat Ultrasoft Groene Padelpadel racket 2021 | Speel zonder ongemak met dit zachte padel racket van Enebe Padel, een handzaam model met zacht rubber om te genieten van de beste sensaties bij het slaan

padel racket Enebe Combat Ultrasoft Verde

Ontdek al het nieuws van Enebe Padel 2021 in onze online winkel. Koop het Combat Ultrasoft padel racket in de kleur groen, een soft-touch racket waarmee je urenlang kunt spelen zonder armklachten omdat het trillingen minimaliseert.

Vanwege het ronde formaat en de ingeperkte balans, definiëren we het als een controlepadel racket, zodat het al onze fouten zal vergeven. Voor de constructie is naast EVA HR3-rubber glasvezel gebruikt, waardoor het een zachtere aanraking en grotere sensaties bij het slaan geeft.

Enebe Combat Ultrasoft in het groen, kenmerken

  • Leg de bal waar je je oog op richt met de NB Combat Ultrasoft Verde 2021.
  • Het genereert nauwelijks trillingen, dus we raden het aan voor spelers met armproblemen.
  • Grotere sensaties bij het slaan dankzij de EVA Soft HR3-kern.
  • Het bevordert de aanpassing van het spelen en het is gemakkelijk om ermee te spelen.
  • Constructie met glasvezel en versterkt met carbon.
  • Dankzij zijn ronde vorm en ingehouden balans biedt hij een brede sweet spot.
  • Verkrijgbaar in de mid-level racketcatalogus van Enebe 2021.

Voor wie is het? We raden het aan voor spelers van gemiddeld niveau of beginners, want dankzij de brede sweet spot en zachte aanraking is het heel gemakkelijk om ermee te spelen. Ook geschikt om armklachten te voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Want met de Combat Ultrasoft kun je urenlang spelen zonder ongemak aangezien het een zacht padel racket is dat nauwelijks trillingen genereert. Je zult ook dol zijn op het kleurrijke ontwerp in zwarte en groene tinten, spectaculair!

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten