Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
NB Response Woman 2022
  • NB Response Woman 2022
  • NB Response Woman 2022

NB Response Woman 2022

PVP: € 180,00
€ 89,95
-51% NB
NB Response Woman 2022 padelpadel | Domineer je tegenstanders met dit Enebe damesracket, een krachtig racket om je winnende slagen te slaan die ook geweldige sensaties biedt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket voor dames NB Response Paars

Haal je winnende zwaard in huis met de nieuwe collectie producten van Enebe Padel 2022. We presenteren het nieuwe paarse Response Woman padel racket, een model ontworpen voor vrouwen die op zoek zijn naar kracht zonder controleverlies. Hiervoor is het ontworpen met een oversized mal en een enigszins hoge balans.

Omdat het een damesracket is, heeft het een laag gewicht, tussen de 350 - 360 gram. Het is de aanpassing van het racket van Javi Rico, maar het heeft een constructie van koolstof en glasvezel, evenals HR3 zacht eva-rubber aan de binnenkant voor een uitzonderlijke aanraking en geen verlies van sensaties bij het slaan.

Enebe Response voor dames paars, kenmerken

  • Gewicht tussen de 350 - 360 gram van de nieuwe NB Response Woman 2022.
  • Power padel racket voor zijn enigszins hoge balans.
  • Je verliest geen controle over ballen die niet in het midden zijn dankzij de oversized mal.
  • Stabiel en torsievrij slaan met het nieuwe hartontwerp.
  • Meer rigide structuur met het gebruik van koolstof voor de buis.
  • Comfortabelere aanraking en goede baloutput met het HR3 zachte eva-rubber.
  • Aanpassing van het racket van Javi Rico in zichtbaar carbon, gouden logo en paarse details.
  • Inbegrepen in de nieuwste Enebe 2022 damesracketcollectie.

Voor wie is het? Gericht op ervaren meiden, met een hoog speelniveau die op zoek zijn naar extra kracht in hun spel, aangezien de nieuwe Response voor vrouwen een zeer goede punch biedt en zeer beheersbaar is.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de noviteiten van het merk is, de aanpassing van de Javi Rico schep voor veeleisende vrouwen. Het keert ook terug met een laag gewicht en een esthetiek in zichtbaar koolstof, gouden logo en paarse details.

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten