Enebe Response 3K 2024
  • Enebe Response 3K 2024
  • Enebe Response 3K 2024

Enebe Response 3K 2024

PVP: € 230,00
€ 229,95
-1% NB
Enebe RESPONSE 3K A000422 | Ontdek het nieuwe padel racket Enebe RESPONSE 3K 2024. Innovatief ontwerp, perfecte balans en uitzonderlijke prestaties op de baan.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Enebe RESPONSE 3K padel racket

Ontdek het nieuwe padel racket Enebe RESPONSE 3K, gelanceerd voor het seizoen 2024. Deze innovatieve racket valt op met een opvallend ontwerp, met opvallende groene afwerkingen. Bovendien beschikt het over een high-recovery rubber dat niet alleen aangename sensaties genereert, maar ook zorgt voor een uitstekende baluitgang.

Het RESPONSE 3K model van Enebe staat synoniem voor kwaliteit en prestaties. De balans tussen controle en kracht maakt het tot een ideale keuze voor gevorderde spelers die hun spel op de padelbaan willen perfectioneren.

Kenmerken padel racket Enebe RESPONSE 3K

  • Gewicht: 355 - 370 gr.
  • Profiel: 38mm
  • Vorm: Hybride
  • Kern: Black EVA HR9
  • Gezichten: 3K Carbon
  • Onderdeel van de Enebe rackets collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Het padel racket Enebe RESPONSE 3K is ontworpen voor gevorderde spelers, met name degenen met een hoog spelniveau en een veelzijdige stijl. Het is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een veelzijdig racket, geschikt voor zowel reguliere spellen als professionele wedstrijden.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult verliefd worden op de Enebe RESPONSE 3K vanwege zijn balans en ontwerp. De kwaliteitsconstructie garandeert een uitstekende prestatie op de baan, waardoor je je spel naar een hoger niveau kunt tillen.

Ontdek meer over het merk Enebe

Enebe is een gerenommeerd merk in de wereld van padel, bekend om zijn innovatie en kwaliteit. Vanaf het begin is het een pionier geweest in het vervaardigen van rackets die voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers.

Met een geschiedenis rijk aan traditie en een constante inzet voor verbetering, blijft Enebe een van de favoriete merken voor spelers over de hele wereld. Hun rackets vallen niet alleen op door hun prestaties, maar ook door hun ontwerp en duurzaamheid.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten