Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
NB Matrix 2022
  • NB Matrix 2022
  • NB Matrix 2022

NB Matrix 2022

PVP: € 120,00
€ 108,95
-10% NB
NB Matrix 2022 padel racket | Perfectioneer je spel met dit Enebe padel racket, een zeer goed uitgebalanceerd model voor gemiddeld niveau waarmee je het punt kunt aanvallen en verdedigen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

NB Matrix Rode en Groene padel racket

Binnen de nieuwe collectie Enebe Padel 2022 rackets vinden we een grote diversiteit aan modellen. Een nieuwe editie van het Matrix padel racket keert terug, een model dat erg populair is vanwege zijn veelzijdigheid en gevoel, omdat het een druppelvormig formaat, medium balans en zacht rubber heeft.

Zo is de kern gemaakt van HR3 zacht eva-rubber, een zacht schuim dat de baloutput verhoogt en ook de trillingen absorbeert die worden gegenereerd door de impact van de bal. Voor de structuur is koolstof gebruikt in het frame en glasvezel in de vlakken, een flexibeler materiaal dat zorgt voor meer speelbaarheid.

Enebe Matrix rood en groen, kenmerken

  • De NB Matrix 2022 heeft een overmaats formaat met ingehouden balans.
  • Halfzacht bovenwerk dankzij het EVA Soft HR3-rubber in de kern.
  • Gemaakt met glasvezel in de vlakken, wat het een grotere speelbaarheid geeft.
  • Carbon framegebied, waardoor de weerstand tegen schokken toeneemt.
  • Snelle aanpassing door gebruik van flexibele materialen.
  • Stabiel en twistvrij slaan.
  • Verkrijgbaar in de Enebe Padel 2022 racketcatalogus.

Voor wie is het? Ontworpen voor spelers die regelmatig trainen en vooruitgang willen boeken, want het is een veelzijdig racket waarmee je de bal kunt richten en afmaken met kracht in de buurt van het net, zodat het niet teleurstelt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de NB rackets is met de beste prijs-kwaliteitverhouding, geniet je van alle kwaliteit van het merk voor een goede prijs. Bovendien keert het terug met een nieuw zwart ontwerp, een grijs centraal logo en groene en rode details.

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Tacto Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten