Enebe Spitfire groen 2023
  • Enebe Spitfire groen 2023

Enebe Spitfire groen 2023

PVP: € 270,00
€ 189,96
-30% NB
padel racket Enebe Spitfire groen 2023 | Haal je beste schoten in aanval en verdediging met dit geavanceerde racket van Enebe, een model dat erg populair is vanwege zijn aanraking, balans en fantastische ontwerp
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Enebe Spitfire groen 2023 padel racket

Koop in onze online winkel de nieuwste collectie padelproducten van NB 2023, met veel variatie om uit te kiezen.Een van de meest geliefde modellen keert terug: het nieuwe groene Spitfire padel racket. Het behoort tot de geavanceerde serie en wordt gekenmerkt door zijn kracht en ook uitstekende controle, aangezien zijn Druppelvorm met medium balans hem zeer uitgebalanceerd maakt.

State-of-the-art koolstof is gebruikt voor de constructie, met 12k stof dat het meer hardheid geeft. Het biedt ook een reliëfafwerking op de vlakken, iets dat we zullen opmerken bij het uitvoeren van effecten op de bal. Ten slotte presenteert het zwart eva HR3-rubber aan de binnenkant, dus het biedt zeer goede sensaties bij het slaan.

Enebe Spitfire van groene kleur, kenmerken

  • De groene NB Spitfire is ontworpen met een druppelvorm en goed gecentreerde balans.
  • Solide structuur dankzij het carbon frame.
  • 12k stoffen oppervlak, wat de weerstand verhoogt.
  • Kern met zwart eva HR3 zacht schuim voor kracht en comfort.
  • Versterkt hartontwerp dat zorgt voor meer stabiliteit en trillingen voorkomt.
  • Ruwe afwerking zodat u betere effecten op uw foto's kunt afdrukken.
  • Hoogwaardig racket dat kracht en controle biedt.
  • Het behoort tot de geavanceerde serie Enebe Padel 2022 rackets.

Voor wie is het? Gericht op jongens die regelmatig of professioneel spelen, met een hoog spelniveau en met een veelzijdig spelprofiel, aangezien de nieuwe Spitfire wordt gekenmerkt door zijn veelzijdigheid, dus hij reageert zeer goed, zowel bij het verdedigen als bij het aanvallen. .

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de combinatie van materialen biedt het een grote weerstand tegen toevallige stoten of schokken, waardoor de levensduur lang is. Het keert ook terug met een coole nieuwe afwerking, een combinatie van carbon gezien samen met groen en een glanzende touch.

Ontdek meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het circuit met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een stop van enkele jaren keert de firma terug naar de strijd met een complete collectie padelrackets, kleding en accessoires voor het publiek.

Wacht niet langer en ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om toe te passen op hun producten en zo te voldoen aan de behoeften van al hun spelers. Het heeft ook de vertegenwoordiging van Javi Rico in de WPT.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten