Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Enebe Massive Attack 2023
  • Enebe Massive Attack 2023
  • Enebe Massive Attack 2023

Enebe Massive Attack 2023

PVP: € 240,00
€ 215,95
-11% NB
padel racket NB Massive Attack groen | Sla de bal hard met het Enebe Massive Attack-racket, diamantmodel met een hoge balans en een semi-harde touch die ons veel kracht zal geven
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Enebe Massive Attack 2023 padel racket

Domineer het hele aanvalsspel met de nieuwe groene Massive Attack padel, een van de nieuwigheden van de productcollectie Enebe Padel 2023. Net als zijn voorganger presenteert het het diamantformaat met een hoge balans, dus de sweetspot is kleiner en we bieden geweldige kracht in elke slag.

Voor de constructie is koolstof van de laatste generatie gebruikt, waardoor de vliegtuigen zijn versterkt met 3k-stof om het resistenter te maken. Binnenin is zwart eva HR3-rubber verwerkt, dus het biedt een goede aanraking, maar zonder afbreuk te doen aan de kracht. Ten slotte heeft het een nieuw hartontwerp dat de stijfheid verbetert, evenals een anti-vibratiesysteem.

Enebe Response rood en goud, kenmerken

  • Zwart eva HR3 rubber in de kern van de Enebe Massive Attack 2023.
  • Diamantvorm enigszins uitgebalanceerd naar het Head toe.
  • Het biedt een grote stabiliteit bij het slaan dankzij het ontwerp met 3 staven van het hart.
  • 100% koolstofconstructie van het frame voor meer weerstand.
  • Oppervlak van 3k-stof dat een droger gevoel geeft.
  • Goede baloutput en grotere sensaties bij het slaan.
  • Powerracket voor professionele of gevorderde spelers.
  • Een van de nieuwigheden van de nieuwste collectie Enebe Padel 2021-mesjes.

Voor wie is het? Geïndiceerd voor gevorderde spelers met een agressief spelprofiel, dat wil zeggen, ze geven graag kracht aan de bal en daarom hebben ze een stomp powerracket nodig waarmee ze het punt bij het net kunnen winnen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een uitzonderlijke afwerking biedt, een combinatie van een matgladde afwerking van zichtbaar koolstof met een centraal logo en details in groen. Het is zonder twijfel een van de coolste nieuwe Enebe padel rackets die je kunt vinden in de geavanceerde collectie!

Ontdek meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het circuit met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een stop van enkele jaren keert de firma terug naar de strijd met een complete collectie padelrackets, kleding en accessoires voor het publiek.

Wacht niet langer en ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om toe te passen op hun producten en zo te voldoen aan de behoeften van al hun spelers.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten