Enebe Aerox 7.2 Carbon Reloaded 2024
  • Enebe Aerox 7.2 Carbon Reloaded 2024
  • Enebe Aerox 7.2 Carbon Reloaded 2024

Enebe Aerox 7.2 Carbon Reloaded 2024

PVP: € 190,00
€ 189,95
-1% NB
Enebe Aerox 7.2 Carbon Reloaded A000428 | Ervaar het padel spel met de Aerox 7.2 Carbon Reloaded van Enebe, een perfect evenwicht tussen ontwerp en prestaties op het veld padel racket
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Enebe Aerox 7.2 Carbon Reloaded

De nieuwe Aerox 7.2 Carbon Reloaded padel racket van Enebe is de perfecte aanvulling voor spelers die kracht en stabiliteit in hun slagen zoeken. Het minimalistische ontwerp maakt het niet alleen visueel aantrekkelijk, maar het verbergt ook een hoog-restitutie rubber, ideaal voor krachtige en veilige slagen.

In 2024 brengt Enebe ons dit model dat uitblinkt door zijn perfecte balans tussen ontwerp en functionaliteit, wat helpt om polsblessures te voorkomen en de prestaties op het padelveld te verbeteren.

Kenmerken Aerox 7.2 Carbon Reloaded padel racket

  • Gewicht: Tussen 355 en 370 gram, perfect voor optimale handling.
  • Profiel van 38 mm, dat een balans in het spel garandeert.
  • Druppelvorm, ideaal voor krachtige slagen.
  • Black EVA HR3 Media kern en 3K carbon gezichten voor een langere levensduur.
  • Carbon frame met glanzende afwerking, dat stijl en duurzaamheid toevoegt.
  • Behoort tot de Enebe 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is ontworpen voor middenniveau spelers die op zoek zijn naar een veelzijdig spel. Het is ideaal voor mannen die regelmatig spelen en een hoog speelniveau hebben, en die hun techniek op het padelveld willen perfectioneren.

Waarom ga je het leuk vinden?

De Aerox 7.2 Carbon Reloaded is niet zomaar een padel racket, het is een investering in je spel. Het vermogen om kracht en controle in balans te brengen maakt het een onovertroffen keuze voor het nieuwe seizoen. Voel hoe je spel zich ontwikkelt bij elke slag.

Ontdek meer over het merk Enebe

Enebe, een merk dat zich heeft gevestigd in de wereld van padel, biedt producten die innovatie en traditie combineren. Vanaf het begin heeft het zich onderscheiden door kwaliteit en design te leveren in elk van hun producten, waardoor het een referentie in de markt is geworden.

Met jaren van ervaring en voortdurende evolutie heeft Enebe zich kunnen aanpassen aan de behoeften van de spelers, en biedt het padel rackets die niet alleen aan de verwachtingen voldoen, maar deze zelfs overtreffen. De Aerox 7.2 Carbon Reloaded is een duidelijk voorbeeld van hun toewijding aan uitmuntendheid.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten