Protector Nox WPT Game Azul Rojo
  • Protector Nox WPT Game Azul Rojo

beschermend Nox WPT Game Azul Rojo

€ 9,95
Nox
padelbeschermer Nox WPT Game Blauw Rood | Verleng de levensduur van je padel racket met deze Nox padelbeschermer met een design met het officiële WPT-logo in rood en een marineblauwe achtergrond.
Schrijf een beoordeling

Robuuste beschermend Nox WPT Game Blauw Rood

Geef je racket meer duurzaamheid met de Nox Game Blue Red padelbeschermer uit de accessoirescollectie van Nox Padel 2021. Het is een accessoire dat bescherming biedt tegen toevallige stoten of schokken tijdens het spel, waardoor het risico op het breken van het racket wordt verkleind.

Het past zich aan elk frame aan en is zeer eenvoudig te installeren omdat het een lijm bevat die zeer goed hecht. Bovendien heeft het een ruwe afwerking die de bescherming verhoogt en dankzij de hoogwaardige materialen gaat het langer mee in goede staat.

Nox WPT Game Blauw Rood padel racketbeschermer, kenmerken

  • Ruw oppervlakontwerp van de Nox WPT Game Blue Red-beschermer.
  • Makkelijk te plaatsen dankzij de lijm.
  • Universele maat om in elk frame te plaatsen.
  • Te koop in verpakkingen van 1 stuk.
  • Zeer licht, zonder de balans te veranderen.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe Nox 2021 accessoirecollectie.

Voor wie is het? Optimaal voor alle spelers die hun racket willen beschermen tegen stoten, aangezien de nox-beschermer een van de meest resistente is en zeer eenvoudig te plaatsen is.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het nieuwe ontwerp past het zich aan elk racket aan, omdat het bij elk type frame past. Het heeft ook een ontwerp met het officiële WPT-logo in het midden in rood, dat afsteekt tegen de marineblauwe achtergrond.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van padel met Nox Sport en haar brede assortiment padelpadel rackets, sportkleding, racketas en andere accessoires van de beste kwaliteit die je kunt krijgen tegen een betaalbare prijs.

Nog één seizoen en professionele spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Atomic-tweeling werken samen met het bedrijf en vertegenwoordigen het op alle banen. Sluit je aan bij Team Nox en geniet van de beste sensaties.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten