Puma Solar Attack II zwart 2023
  • Puma Solar Attack II zwart 2023

Puma Solar Attack II zwart 2023

PVP: € 249,95
€ 159,95
-37% Puma
Puma Solar Attack II 15281 | Maximaliseer je spel met de Puma Solar Attack II zwart, ontworpen voor evenwichtige kracht en uitzonderlijke controle. Voel het verschil in je spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 8 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Puma Solar Attack II zwart Padelracket

Ontdek de perfecte combinatie van snelheid en kracht met de Puma Solar Attack II zwart 2023. Ontworpen voor spelers die meer eisen, deze padel racket heeft een robuust frame en eersteklas materialen om superieure prestaties op de padelbaan te garanderen.

De Puma Solar Attack II zwart 2023 valt op door zijn evenwicht en duurzaamheid, het biedt uitzonderlijke precisie die je vanaf de eerste slag zult merken. Het ontwerp in zwart met gele accenten zorgt dat je niet alleen in het spel opvalt, maar ook in stijl.

Kenmerken Puma Solar Attack II zwart 2023 padel racket

  • Traanvorm en middelmatige balans voor evenwichtige controle en kracht.
  • Constructie in 12K koolstofvezel voor maximale weerstand en duurzaamheid.
  • Zachte EVA-rubber in de kern zorgt voor verbeterde tactiele sensaties en comfort.
  • Versterkte structuur die de stevigheid verhoogt en de reactie bij intensieve slagen verbetert.
  • Grafietoppervlak om de precisie bij elke impact te optimaliseren.
  • Maakt deel uit van de Puma rackets collectie 2023.

Voor wie is het bedoeld?

De Puma Solar Attack II zwart 2023 is ideaal voor de ervaren speler die veelzijdigheid en prestatie waardeert. Het ontwerp maakt een snelle aanpassing aan elke speelstijl mogelijk, perfect om de padelbaan te domineren.

Waarom zal het je bevallen?

Omdat de Puma Solar Attack II zwart 2023 synoniem staat voor kwaliteit en prestatie. De zwarte afwerking met gele details geeft een gedurfd ontwerp weer, terwijl de combinatie van materialen een ongeëvenaarde speelervaring biedt.

Ontdek meer over het merk Puma

Puma staat altijd bekend om zijn innovatie en kwaliteit in sportuitrusting. Met elke lancering herdefinieert het de normen en ondersteunt het padelspelers op hun weg naar overwinning.

De traditie van Puma en zijn passie voor sport weerspiegelen zich in elk product. De Puma Solar Attack II zwart 2023 is het resultaat van een onvermoeibare toewijding aan uitmuntendheid, ontworpen voor atleten die constant streven naar zelfverbetering.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten