Puma Solar Blink Control 2023
  • Puma Solar Blink Control 2023

Puma Solar Blink Control 2023

PVP: € 150,00
€ 129,95
-14% Puma
Puma Solar Blink Control 16106 | Maximaliseer je spel met de Puma Solar Blink Control 2023. Een perfecte balans van controle en kracht om de baan te domineren. Wacht niet langer en voel het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 9 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Puma Solar Blink Control Padelracket

Ontdek de Puma Solar Blink Control 2023, een padelracket dat het spel op alle facetten herdefinieert. Ontworpen voor spelers die het beste eisen, combineert dit racket innovatie en stijl zodat je kunt genieten van geweldige controle. Het heeft een ronde vorm met een lager balanspunt.

Met zijn frame van koolstofvezel en kern van lage hardheid, biedt de Solar Blink Control uitzonderlijke speelbaarheid. Het is de perfecte partner voor degenen die absolute controle op de baan willen bij elke slag.

Kenmerken Puma Solar Blink Control 2023 padel racket

  • Breed slagvlak om op de meest gecompliceerde slagen te reageren.
  • Rond ontwerp met laag balanspunt, ideaal voor een gecontroleerd spel.
  • Gemaakt van koolstof en 3K-weefsel voor superieure prestaties.
  • Kern van zachte EVA-schuim voor een uitzonderlijk gevoel.
  • Onderdeel van de Puma padelracket collectie 2023.

Voor wie is het bedoeld?

De Solar Blink Control is perfect voor topsporters die een controle-racket zoeken, met een genereuze sweet spot om gecentreerde slagen gemakkelijk te corrigeren en meer precisie in elke slag te brengen.

Waarom zal het je bevallen?

Vanwege de combinatie van geavanceerde technologieën en kwaliteitsmaterialen. Het heeft ook een stijlvol ontwerp in zwart met gele details, waardoor dit racket niet alleen je spel verbetert, maar je ook laat opvallen op de baan.

Ontdek meer over het merk Puma

Puma, synoniem voor innovatie in de sportwereld, tilt kwaliteit en prestaties naar een hoger niveau. Hun padelrackets zijn ontworpen met de spelers in gedachten, met de nieuwste technologie en design.

Verkrijg de producten van het merk in onze online winkel, we verzekeren je dat je met hen geweldige sensaties zult beleven en uitzonderlijke prestaties in elke competitie.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten