Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Protector Royal Padel Camuflaje Blanco
  • Protector Royal Padel Camuflaje Blanco

beschermend Royal Padel Wit Camouflage

PVP: € 5,95
€ 4,95
-17% Royal Padel
Padelbeschermer Royal Padel Wit Camouflage | Originele beschermer voor Royal Padel racket, biedt maximale bescherming tegen stoten naast een origineel camouflage-achtig ontwerp met witte letters

padelbeschermer Royal Padel Wit Camouflage

Geniet van maximale bescherming met deze camouflage-stijl RP padelbeschermer met witte letters, een accessoire dat je kunt krijgen in de Royal Padel 2021-catalogus. Het verhoogt de bescherming tegen stoten of krassen dankzij de ruwe afwerking.

Door zijn afmetingen kan hij voor elk model worden gebruikt omdat hij past in de breedte van het frame. Bovendien, met de lijm die erin zit, is het heel gemakkelijk om het gemakkelijk te plakken en het doorstaat de tand des tijds in goede staat.

RP camouflage padelbeschermer met witte letters, kenmerken

  • Groen camouflageontwerp en witte letters van de Royal Padel-beschermer.
  • Te koop in een verpakking van 1 en verkrijgbaar in meer kleuren.
  • Maximale duurzaamheid dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen.
  • Verandert het gewicht of de balans niet.
  • Schild met ruwe afwerking voor extra bescherming
  • Nieuwe beschermers voor padel rackets Royal Padel 2021.

Voor wie is het? We raden het aan aan elke jongen of meisje die zijn padel racket in goede staat wil houden, aangezien het een beschermer is met een ruw oppervlak die past bij elk racket, ongeacht de vorm.

Waarom zal je het leuk vinden? Behalve dat het een zeer handig accessoire is als het gaat om het beschermen van de padel racket, zal het je ook helpen om het een vleugje kleur te geven. Het pronkt met zijn ontwerp met zijn camouflagegroene esthetiek en witte letters en logo's.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We analyseren de nieuwe Royal Padel-catalogus, een van de meest ervaren merken in de sector. Dit seizoen presenteert nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padel rackets, kits, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe RP 2021-rackets.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten