Protector Royal Padel Highvoltage Camu Blanco
  • Protector Royal Padel Highvoltage Camu Blanco

Beschermer Royal Padel Hoogspanning Camu Blanco

PVP: € 5,95
€ 4,95
-17% Royal Padel
Padelbeschermer Royal Padel Highvoltage Camu Wit | Verleng de levensduur van je padel racket met deze robuuste Royal Padelbeschermer, hij is resistent en heeft een origineel camouflage-stijl ontwerp in wit.

padelbeschermer Royal Padel Highvoltage Camu Wit

Geef je padel racket een beter leven met deze robuuste RP Highvoltage Camu-beschermer in het wit, een accessoire met een origineel ontwerp en uitstekende prestaties van Royal Padel 2021. Het heeft de juiste afmetingen om op het frame te passen en zich aan elke vorm aan te passen.

Dankzij het ruwe oppervlak verhoogt het de bescherming tegen stoten of krassen. Het bevat ook kwaliteitslijm, zodat het gemakkelijk plakt en u het indien nodig kunt vervangen. Het helpt je ook om je racket aan te passen.

RP highvoltage camouflage padelbeschermer in wit, kenmerken

  • Ruw oppervlak voor een betere bescherming van de Royal Padel highvoltage Camu witte beschermer.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs.
  • Voegt geen gewicht toe aan uw padel.
  • Makkelijk aan te brengen en te verwisselen.
  • Robuuste beschermer die past bij het frame van elk model.
  • Nieuwe accessoires voor Royal Padel 2021 padel rackets.

Voor wie is het? Voor alle spelers die hun racket in goede conditie willen houden met een ruwe beschermer die makkelijk aan te brengen is dankzij de zelfklevende folie die erin zit.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je tijdens het spelen een geweldige bescherming geniet, maar ook een geweldig ontwerp. We houden van de camouflage-achtige afwerking in wittinten, met zwarte letters en neongroene details.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We analyseren de nieuwe Royal Padel-catalogus, een van de meest ervaren merken in de sector. Dit seizoen presenteert nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padel rackets, kits, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe RP 2021-rackets.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten