Rugzak Royal Padel Deportiva Pro zwart rood 2023
  • Rugzak Royal Padel Deportiva Pro zwart rood 2023
  • Rugzak Royal Padel Deportiva Pro zwart rood 2023

Rugzak Royal Padel Deportiva Pro zwart rood 2023

PVP: € 75,00
€ 63,95
-15% Royal Padel
Rugzak voor de Royal Padel Deportiva Pro zwart rode schep | Laad al je uitrusting comfortabel met de Pro-rugzak van de firma Royal Padel, een model dat ruimte heeft om twee rackets in de achterzak op te bergen

Rugzak padel Royal Padel Deportiva Pro zwart rood

Rust jezelf uit zoals de professionals met de nieuwe collectie rugzakken van het merk Royal Padel, waar je een groot aantal modellen kunt vinden om uit te kiezen. Koop de Pro-tas met een vak waarin je tot twee schepjes kunt opbergen en die beschermd kunt vervoeren.

Het is ontworpen met een groot Headvak waarin je al je materiaal kunt opbergen, zoals schoenen, kleding of je padeluitrusting. Ten slotte is het ontworpen met kleinere ruimtes om de mobiel op te bergen en gevoerde handgrepen, waardoor ze zeer comfortabel te vervoeren zijn.

Rugzak Royal Padel Pro in zwart en rood, kenmerken

  • De Royal Padel Pro rugzak is ontworpen in het zwart.
  • Zak met capaciteit voor de padel racket met thermische bescherming.
  • Het is versterkt met een buitenkant van PU-leer.
  • Zijvakken om je mobiele telefoon of sleutels in op te bergen.
  • Groot Headvak om al je padel-uitrusting in op te bergen.
  • Gevoerde en verstelbare handvatten zodat je hem comfortabel kunt dragen.
  • Nieuwe collectie tassen voor padel tennis Royal Padel 2023.

Voor wie is het? De perfecte tas voor die persoon die niet gewend is om te veel materiaal te vervoeren, dus op zoek is naar een rugzak waarin ze al het materiaal geordend kunnen dragen zonder te groot of moeilijk te vervoeren naar wedstrijden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is gemaakt met hoogwaardige materialen en stoffen die het een grote weerstand geven, zodat je ermee kunt spelen zonder aan kwaliteit in te boeten. Het is ook ontworpen in zwart met details in rood, een combinatie die ongetwijfeld klassiek is en gemakkelijk te combineren.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

Ontdek de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de langste ervaring in de padelwereld. Dit seizoen bevat nieuwe technologieën en materialen in zijn producten, allemaal aangepast aan alle niveaus en speelstijlen van spelers.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de banen van de World Padel Tour met enkele spelers zoals Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe RP 2022-rackets.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten