Rugzak Royal Padel Pro wit 2023
  • Rugzak Royal Padel Pro wit 2023
  • Rugzak Royal Padel Pro wit 2023

Rugzak Royal Padel Pro wit 2023

PVP: € 75,00
€ 63,95
-15% Royal Padel
Rugzak Royal Padel Pro wit 2023 | Houd al je uitrusting beschermd tijdens het vervoeren met de nieuwe Pro-rugzak van de firma Royal Padel, een model ontworpen met thermoruimte voor de padel racket

Rugzak padel Royal Padel Deportiva Pro wit 2023

Vervoer je racket en andere padeluitrusting naar de wedstrijden in de nieuwe rugzakken van de firma Royal Padel, waar je al een groot aantal ontwerpen beschikbaar hebt waaruit je je favoriet kunt kiezen. Koop het Pro-model, een rugzak die is ontworpen met een achterzak waarin je maximaal twee padel rackets kunt opbergen.

Het heeft ook een zeer ruim Headvak, waarin u uw kleding, materiaal, schoenen of alles wat u gewoonlijk meeneemt naar uw wedstrijden kunt opbergen. Aan de andere kant is hij zeer comfortabel om te vervoeren dankzij het feit dat de handvatten gewatteerd zijn, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen zonder vervelend te zijn.

Rugzak Royal Padel Pro in wit, kenmerken

  • De Royal Padel Pro-rugzak is verkrijgbaar in een andere kleur om uit te kiezen.
  • Versterkte buitenstructuur dankzij de buitenkant van PU-leer.
  • Compartiment met capaciteit voor twee rackets en thermische bescherming.
  • Headvak waarin u kleding en schoenen kunt opbergen.
  • Kleinere ruimtes om uw persoonlijke bezittingen in op te bergen.
  • Wit design met zwarte details.
  • Nieuwe collectie tassen voor padel tennis Royal Padel 2023.

Voor wie is het? Perfect voor al die mensen die op zoek zijn naar een rugzak om al het padelmateriaal op een ordelijke manier in op te bergen, terwijl hij niet te zwaar en moeilijk te vervoeren is, omdat hij is ontworpen met gewatteerde handgrepen.

Waarom zal je het leuk vinden? Doordat hij is uitgevoerd in wit met details in zwart, een klassieke combinatie die voor jou ongetwijfeld heel makkelijk te combineren zal zijn met je sportkleding. Het is ook zeer resistent, zodat je er lang mee kunt spelen.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

Ontdek de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de langste ervaring in de padelwereld. Dit seizoen bevat nieuwe technologieën en materialen in zijn producten, allemaal aangepast aan alle niveaus en speelstijlen van spelers.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de banen van de World Padel Tour met enkele spelers zoals Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe RP 2022-rackets.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten