Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Under Grip Shockout Negro
  • Under Grip Shockout Negro

Under Grip Shockout Negro

€ 13,95
Shockout
Shockout Under Grip anti-vibratie zwart | Elimineer trillingen met deze Shockout undergrip, een accessoire dat direct op de racketgreep wordt geplaatst en de impact weet te verminderen

Shockout anti-vibratie grip Zwart

Geniet van een veilig en blessurevrij spel met het Shockout Undergrip anti-vibratiesysteem 2020. Het is een accessoire dat de trillingen die worden gegenereerd door de impact van de bal met 92% vermindert. Je kunt het krijgen in verpakkingen van 1 stuk en het is heel gemakkelijk te plaatsen.

Je hoeft alleen maar alle overgrips en de grip van je padel racket te verwijderen, elk spoortje vuil van het handvat te verwijderen en te beginnen met het plaatsen. Het begint vanaf de basis en rolt op om het hele oppervlak te bedekken en plakt de plakstrip om te voorkomen dat deze loslaat. Alleen de eerste ronde mag elkaar overlappen.

Shockout anti-vibratie grip zwart, features

  • Pakket met 1 Under Grip Shockout in zwart.
  • De elastische materialen verhogen de demping.
  • Vermindert trillingen met 92%.
  • Antislip formule die de grip verbetert.
  • Het wordt direct op het oppervlak van het handvat geplaatst.
  • Het kan alleen worden gebruikt of met een overgrip bovenop.
  • Nieuwe accessoires om Shockout 2020 padel te spelen.

Voor wie is het? Onmisbaar voor spelers die vatbaar zijn voor epicondylitis of die hun wedstrijden beëindigen met ongemak in de arm, omdat het een grip is die de impact van de bal en de trillingen die het genereert minimaliseert.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat de hoogwaardige materialen een lange levensduur garanderen, is het niet nodig om het vaak te vervangen. Bovendien is de installatie eenvoudig en snel, zodat u de voordelen vanaf het eerste moment zult merken.

Lees meer over het merk SHOCKOUT

Geniet van de beste sensaties op het veld met Shockout Padel, een bekend merk binnen de sector. Gedurende deze jaren heeft maca een complete collectie accessoires voor het spelen van padel uitgebracht, evenals kleding en andere accessoires voor het grote publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Jaar: 2020
Onze beste producten