Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Siux Electra ST2 Stupa Pro
  • Siux Electra ST2 Stupa Pro
  • Siux Electra ST2 Stupa Pro

Siux Electra ST2 Stupa Pro

PVP: € 350,00
€ 349,95
-1% Siux
padel racket Six Electra ST2 Stupa Pro | Domineer elk facet van het spel met het nieuwe Siux Electra ST2 Stupa Pro-racket, een krachtig model waarmee je Franco Stupa in de WPT zult zien
Schrijf een beoordeling
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Electra ST2 Stupa Pro padel racket

Wees de eerste die jezelf uitrust met de nieuwe producten om padel Siux 2023 te spelen. Koop de nieuwe editie van het Electra ST2 Stupa Pro padel racket, een model van de meest geavanceerde serie die je in de handen van Franco Stupa zult zien. Het heeft een koolstofconstructie, met 15k stof op de vlakken en zacht eva-rubber aan de binnenkant.

Op de baan biedt het een perfecte balans tussen kracht en controle, aangezien het is ontworpen in een druppelvorm en met een medium balans. Het hartgebied is ook versterkt om het meer stijfheid te geven en zo stabiliteit te voorkomen. Het heeft ook een zandachtige afwerking op de vlakken, waarmee je een groter effect op de bal kunt printen.

Siux Electra ST2 Stupa Pro zwart en geel, kenmerken

  • De Siux Electra ST2 Stupa Pro is door het oversized formaat een veelzijdig padel racket met een medium balans.
  • Uitzonderlijke aanraking met het zachte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Antitorsion Bridge-hartontwerp dat de stabiliteit verbetert.
  • Uitstekende weerstand tegen stoten of schokken dankzij het carbon frame.
  • Verstevigd oppervlak in 15k carbon stof.
  • Soepele en trillingsvrije slag dankzij het geïntegreerde gripsysteem.
  • Glanzende en geschuurde afwerking. wat de effecten versterkt.
  • Inbegrepen in de meest geavanceerde serie Siux 2023 rackets.

Voor wie is het? Ideaal voor spelers die al op een gevorderd niveau zitten, het aanvals- en verdedigingsspel domineren en een veelzijdig racket nodig hebben waarmee ze vanuit elk gebied hun beste spel kunnen spelen en zo het spel kunnen domineren.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de combinatie van materialen is het een zeer solide en resistent racket waarmee het het hoge tempo van de concurrentie kan doorstaan. Het wordt ook het nieuwe Stupa-racket waarmee je kunt genieten van een geweldige carbonafwerking, gele en ook rode details met de handtekening van de speler.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, tassen als schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padelproducten.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten