Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Wilson Padel Team grey heather 2023
  • Padeltas Wilson Padel Team grey heather 2023
  • Padeltas Wilson Padel Team grey heather 2023

Padeltas Wilson Padel Team grey heather 2023

PVP: € 75,00
€ 62,95
-17% Varlion
Padeltas Wilson Padel Team grijs heide 2023 | Vul de Wilson Padel Team Padeltas-tas in grijs, een tas met 2 grote compartimenten en andere kleinere voor accessoires

Padeltas Wilson Padel Team grey heather 2023

Vernieuw je oude padeltas met de coolste rugzakken op de markt. We presenteren de Team grijze heide padel racketas, gemaakt met polyesterweefsel en versterkte naden om een uitstekende weerstand te bereiken. Het heeft ook een donkergrijs ontwerp dat overal bij past, hoewel het ook verkrijgbaar is in andere kleuren.

Het heeft grote afmetingen, ongeveer 56 × 29 × 31 centimeter, dus het heeft ruimte voor alles wat je maar wilt. Het heeft 2 centrale vakken en kleinere vakken voor accessoires. De handvatten zijn verstelbaar, zodat je hem op je schouders kunt dragen. Ten slotte heeft het gewatteerde beschermingen voor meer comfort.

Padeltas Wilson Padel Team in donkergrijs, kenmerken

  • De Wilson Padel Team grey heather heeft een capaciteit voor maximaal 4 rackets.
  • Twee grote zakken om het meest volumineuze materiaal in op te bergen.
  • Het heeft een tas met trekkoord, ideaal voor schoenen of vuile kleding.
  • Kleinere vakken zodat je je telefoon of sleutels kwijt kunt.
  • Robuuste structuur en gewatteerde beschermingen die uw comfort verbeteren.
  • Beschikbaar in de Wilson 2023 padeltassencatalogus.

Voor wie is het? Hij is perfect voor mensen die graag al hun spullen geordend vervoeren, want de nieuwe Team in grijs verdeelt zijn ruimte in grote vakken en je kunt hem ook comfortabel op je schouders dragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege de hoge kwaliteit, omdat er materialen met een hoge weerstand zijn gebruikt om optimale prestaties te garanderen. Het heeft ook een klassiek ontwerp in grijstinten, dus het combineert met al je kits en wordt een echte hit.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten