Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora Naya Edition 2021
  • Vibora Naya Edition 2021

Vibora Naya Editie 2021

PVP: € 285,00
€ 142,50
-51% Vibora
padel racket de padel Vibora Naya Editie 2021 | Een van de beste padel rackets voor vrouwen die je kunt vinden, ontworpen in een traanvorm, bevatte balans, minder gewicht en een fantastisch Vibora-ontwerp
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket voor dames Vibora Naya Edition Pink

Win elk punt met het roze Naya Edition padel racket, een van de Vibora 2021 damesrackets. Het deelt de vorm van de Black Mamba, dus het heeft een traanvorm met een gemiddelde balans om de kracht en controle te bieden die de speler nodig heeft bij elke actie.

Voor de constructie zijn carbon en kevlar gecombineerd in de buis, wat de sterkte verhoogt. Op het oppervlak combineert het carbon met glasvezel en het kernschuim is eva zacht, waarmee je zult genieten van een spectaculaire aanraking en geluid. Bovendien verbetert het ontwerp van het hart de stabiliteit ervan.

Vibora Naya Edition roze, kenmerken

  • Balans tussen kracht en controle met de Vibora Naya Edition 2021.
  • Lichter van gewicht, waardoor het zeer beheersbaar is.
  • Binnenkern van zacht eva-rubber om sensaties niet te verliezen.
  • Minder gewicht, zodat u het gemakkelijk kunt hanteren.
  • Structuur met koolstofvezel en Kevlar.
  • Veelzijdig padel racket voor dames dat nauwelijks trillingen genereert.
  • Nieuwe collectie rackets voor dames Vibor-a Padel 2021.

Voor wie is het? Ontworpen voor professionele spelers of spelers met een hoog spelniveau, die op zoek zijn naar een licht en veelzijdig padel racket voor de beste prestaties in zowel aanvallend als verdedigend spel.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij door zijn lage gewicht zeer handzaam is voor meisjes. Ook dit seizoen keert hij terug met een fantastisch Vibor-a design. Met de combinatie van zwart met het logo en fuchsia details zorgen we ervoor dat je in het middelpunt van de belangstelling staat.

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met VIBORA en zijn complete collectie producten voor de beste prestaties op het circuit. Het doel is om zich aan te passen aan de behoeften van het publiek en alle soorten spellen en om een exclusief ontwerp aan te bieden.

Het hele productieproces wordt uitgevoerd op nationaal grondgebied en wordt ondersteund door spelers zoals Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes. Vind ze leuk en geniet van een unieke ervaring.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2021 Tacto Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten