Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora Assassin Junior 2021
  • Vibora Assassin Junior 2021

Vibora Assassin Junior 2021

PVP: € 140,00
€ 77,50
-45% Vibora
padel racket de padel Vibora Assassin Junior 2021 | Nieuw Vibora padel racket voor kinderen, een zeer goed uitgebalanceerd model dat ook de beste technologieën, materialen en design van het merk samenbrengt
Schrijf een beoordeling
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket voor jongen Vibora Assassin Blue

Vind het product dat je zoekt in de nieuwe padel racketcollectie Vibora 2021. Ontdek het Assassin Junior padel racket in het blauw, een model aangepast aan de behoeften van de kleintjes. Het heeft dus een kleiner gewicht en een kleiner formaat om het beter hanteerbaar te maken.

Hoewel het een padel racket voor kinderen is, bevat het de beste materialen en het beste design van het merk. Zo combineert het koolstof en glasvezel in de structuur, wat het een grotere speelbaarheid geeft. Bovendien is de kern gemaakt van zacht rubber, wat een zeer goede baloutput genereert en trillingen vermindert.

Vibora Assassin voor blauwe jongen, kenmerken

  • De Vibora Assassin Junior 2021 is een veelzijdig padel racket voor kinderen.
  • Gereduceerd gewicht voor eenvoudiger gebruik.
  • Oversized mal en gecentreerde balans om op je best te presteren.
  • Grote speelbaarheid dankzij het gebruik van glasvezel.
  • Hiermee kunt u vooruitgang boeken en uw speelstijl definiëren.
  • Onverslaanbare aanraking met het eva zachte rubber van de kern.
  • Verkrijgbaar in de Vibora 2021 kinderracketcatalogus.

Voor wie is het? Voor de allerkleinsten in huis, kinderen tussen 7 en 14 jaar die beginnen met padel of al een tijdje padel spelen en een junior padelracket nodig hebben om tijdens het leren van de beste sensaties te genieten.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat de kleintjes zullen genieten van alle kwaliteit van Vibor-a, een van de beste padelmerken die er zijn. Het heeft ook een zwart en blauw ontwerp met een schitterende afwerking die het meest spectaculair is!

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 310-330 gr. Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2021
Onze beste producten