Vibora King Cobra Classic Edition
  • Vibora King Cobra Classic Edition

Vibora King Cobra Klassieke Editie

PVP: € 250,00
€ 134,96
-47% Vibora
Vibora King Cobra Classic Edition padel racket | Maak uw winnende schoten met dit hoogwaardige Vibora-racket, een krachtig model dat terugkeert met 3k-stof om de punch in uw spel te vergroten.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 7 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vibora King Cobra Classic Edition Rood

De nieuwste modellen om de Vibora Padel 2022-collectie te bereiken zijn nu beschikbaar. Een heruitgave van een klassieker van het Vibora padelmerk keert terug: het zwart-rode King Cobra Classic Edition padel racket, ontworpen in een diamantvorm en met de swing naar de top voor buitensporige kracht.

Voor de constructie is koolstofvezel gebruikt, waardoor het oppervlak is versterkt met 3k-stof, zodat de aanraking vrij droog is. Om de sensaties tijdens het slaan te verbeteren, is er zacht eva-rubber aan de binnenkant verwerkt, zodat je kunt genieten van een geweldige baloutput en minder trillingen.

Vibor-a King Cobra rode klassieke editie, features

  • Pure kracht met de Vibora Copper 2019.
  • Zacht eva-rubber in de kern dat vervelende trillingen voorkomt
  • Het combineert Kevlar en 12K Carbon in zijn structuur om meer stevigheid te bereiken.
  • Het behoudt de ruwheid van zijn vlakken, dat zal je helpen om effecten te maken.
  • Liquid Tech-concept voor superieure prestaties.
  • Verhoogt de demping van het slaggevoel.
  • Inbegrepen in het geavanceerde assortiment Vibor-a Padel 2019 rackets.

Voor wie is het? Ontworpen voor ervaren spelers die op zoek zijn naar een totale stoot, aangezien het koper een van de krachtigste modellen van het bedrijf is en je niet in de steek zal laten in het aanvallende spel.

Waarom zal je het leuk vinden? Want met de nieuwe carbonversterking wordt nog een balanspunt tussen kracht en controle bereikt. Bovendien presenteert het een nieuwe cosmetica in zwart en oranje met een vleugje glansvernis. We kunnen alleen maar zeggen... spectaculair!

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten