Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Viper Black Mamba-jubileum
  • Viper Black Mamba-jubileum
  • Viper Black Mamba-jubileum
  • Viper Black Mamba-jubileum

Viper Black Mamba-jubileum

PVP: € 399,00
€ 359,10
-11% Vibora
Vibora Black Mamba Jubileum padel racket | Een van de beste Vibora multifunctionele rackets, een model dat zijn essentie behoudt, maar terugkeert met verbeteringen op het gebied van materialen en ontwerp voor zijn jubileum
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vibor-A Anniversary Zwart Mamba Geel

Maak je beste slagen in aanval en verdediging met het Black Mamba Anniversary-padel racket, een van de nieuwigheden die je zult vinden in de nieuwe Vibora Padel 2022-collectie. Het heeft een exclusief ontwerp maar behoudt zijn speelbaarheid dankzij het oversized formaat met medium balans .

De structuur is het meest bestendig sinds het gebruik van koolstof en de vlakken zijn versterkt met 3k, waardoor het een hardere touch krijgt. In de kern heeft het zacht eva-rubber, wat ons een grotere baloutput en een comfortabeler gevoel geeft om urenlang zonder ongemak te kunnen spelen.

Vibor-a Black Mamba Anniversary geel, kenmerken

  • Overmaats formaat en balans plus inhoud van de Vibora Black Mamba Anniversary 2022.
  • Uitzonderlijke aanraking met het zachte eva-rubber dat in de kern wordt gebruikt.
  • Stevige structuur met gebruik van 100% carbon.
  • Het hartgebied is opnieuw ontworpen om de stabiliteit te verbeteren en trillingen te elimineren.
  • Droger gevoel met het gebruik van 3k koolstofweefsel op de gezichten.
  • Veelzijdig racket dat zich snel aanpast aan elke speelstijl.
  • Ontwerp voor het jubileum in zichtbaar carbon en gele details.
  • Inbegrepen in de nieuwe collectie Vibor-a 2022 herenrackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het geschikt voor ervaren spelers, met een veelzijdige speelstijl, omdat het een uitgebalanceerd racket is waarmee we het punt kunnen verdedigen en met vertrouwen de overgang naar de aanval kunnen beginnen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de meest exclusieve padel rackets is die je kunt vinden, ontworpen om zijn jubileum te vieren. Het komt dus terug met een uitzonderlijk glad, mat ontwerp in zichtbaar koolstof, waarbij de details en het hartgebied in geel worden benadrukt.

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, het uitrusten van World Padel Tour-spelers zoals Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires om op je beste niveau te presteren. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten