Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora Taipan Liquid Edition 2023
  • Vibora Taipan Liquid Edition 2023
  • Vibora Taipan Liquid Edition 2023
  • Vibora Taipan Liquid Edition 2023

Vibora Taipan Liquid Edition 2023

PVP: € 365,00
€ 309,95
-16% Vibora
Vibora Taipan Liquid Edition 2023 padel racket | Een van de beter uitgebalanceerde Vibora-rackets omdat het een oversized formaat heeft met een medium balans en zacht eva-rubber voor een spectaculaire aanraking bij het slaan
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vibora Taipan Liquid padel racket

Bereid je voor en win het matchpoint met het Taipan Liquid Edition padel racket, een van de nieuwe modellen die je zult vinden in de eersteklas Vibora 2023-serie.Het behoudt zijn Druppelformaat met een ingehouden balans, waardoor het zeer beheersbaar is en heeft ook rubber eva zacht voor een comfortabelere slag en om geen sensaties te verliezen.

Carbon is gebruikt voor de constructie, waardoor de vliegtuigen zijn versterkt met 12k stof, dus het is zeer resistent. Het oppervlak is ook afgewerkt met een zanderige textuur, wat ons zal helpen om de bal meer spin te geven. Ten slotte heeft het een in het hart geïntegreerd anti-vibratiesysteem en vloeibare technologie die de prestaties verbetert.

Vibor-a Taipan Liquid zwart, rood en wit, kenmerken

  • De Vibora Taipan Liquid Edition 2023 heeft een druppelvormig formaat met ingehouden balans, veelzijdigheid in uw handen.
  • Fantastisch gevoel dankzij het gebruikte zachte eva-rubber.
  • Carbon tubular en 12k stof op de flats.
  • Uitstekende beheersbaarheid met de gebruikte vloeistoftechnologie.
  • Gegranuleerde afwerking om betere effecten te bereiken.
  • Versterking in het hartgedeelte dat de stabiliteit verbetert en trillingen vermindert.
  • Veelzijdig racket, ideaal voor professionele spelers.
  • Beschikbaar in de Vibor-a Padel 2023 geavanceerde racketserie.

Voor wie is het? We raden het aan voor spelers die intensief trainen, die elk aspect van het spel onder de knie willen krijgen. Daarom hebben ze een veelzijdig racket nodig om niet-gecentreerde ballen te kunnen controleren en krachtige slagen te maken, maar ook om een zeer comfortabele touch te hebben.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij niet alleen opvalt door zijn prestaties, maar ook door zijn fantastische design. Dit seizoen keert hij terug met een matte afwerking die zwart combineert met rode en witte details, een esthetiek waarmee je niet onopgemerkt zult blijven op het circuit.

Ontdek meer over het merk VIBOR-A

Geniet van de beste padelervaring met Vibora Padel, een Spaans merk met een lange geschiedenis in de sector. Er is een jarenlange geschiedenis van het bedrijf, waarbij spelers van de omvang van onder andere Martín Sánchez Piñeiro of Josete Rico zijn uitgerust.

Wacht niet langer en haal in onze online winkel de nieuwe collectie padel padel rackets, kits en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om de atleet uitzonderlijke prestaties te bieden in elke wedstrijd.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad Lija
Onze beste producten