Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Rugzak Wilson Padel Tour Pro Staff red 2023
  • Rugzak Wilson Padel Tour Pro Staff red 2023
  • Rugzak Wilson Padel Tour Pro Staff red 2023

Rugzak Wilson Padel Tour Pro Staff red 2023

PVP: € 80,00
€ 68,95
-14% Vibora
Rugzak Wilson Padel Tour Pro Staff rood 2023 | Laat niets thuis met deze zwart-grijze Wilson Tour Pro Staff padelrugzak, een praktische tas met grote vakken

Rugzak Wilson Tour Pro Staff rode 2023

We hebben al de nieuwe collectie Wilson Padel 2023 rugzakken beschikbaar waarbij je kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan modellen en maten zodat je niets thuis laat. We presenteren de Tour Pro Staff rode padelrugzak, gemaakt van polyester en met een zak aan de zijkant waar je je drankje bij de hand kunt houden.

Verdeel je ruimte met een gewatteerd vak voor maximaal 2 rackets en een groter Headvak om kleding in op te bergen. Het heeft ook een zak met ventilatie die is ontworpen voor schoenen. Ten slotte biedt het gewatteerde beschermingen en een verstelbare borstriem, wat een veel comfortabeler transport genereert.

Wilson Padel Tour Pro Staff rode rugzak, karakteristieken

  • Wilson Padel Tour Pro Staff rood 2023 gewatteerd compartiment met capaciteit voor twee padelrackets.
  • Het heeft een binnenhoes om een laptop of tablet in op te bergen.
  • Buitenvak voor bidon.
  • De handgrepen zijn gewatteerd waardoor hij zeer comfortabel te vervoeren is.
  • Gemaakt van polyester en geschatte afmetingen 34 × 22 × 49 cm.
  • Geventileerde zak, ideaal voor schoenen of vuile kleding.
  • Wilson 2023 padeltascatalogus.

Voor wie is het? Het is perfect voor atleten die zich meestal op een motor of scooter verplaatsen en met net genoeg reizen, aangezien het een Wilson-rugzak is waarin je het racket, wat kleding en schoenen kunt opbergen, het essentiële materiaal voor het spelen van padel.

Waarom zal je het leuk vinden? Want als hij eenmaal aan is zit hij erg comfortabel dankzij de handvatten en gecapitonneerde achterkant, hij is ook uitgevoerd in zwart in combinatie met lime groen, het meest opvallende zodat jij kunt slagen op de baan.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten