Vibora Naya Xtreme fiber 2024
  • Vibora Naya Xtreme fiber 2024
  • Vibora Naya Xtreme fiber 2024

Vibora Naya Xtreme fiber 2024

PVP: € 140,00
€ 139,95
-1% Vibora
Vibora Naya Xtreme fiber A000445 | Ontvouw stijl en techniek met de Vibora Naya Xtreme Fiber 2024. Een padel racket met een avant-gardistisch ontwerp voor superieure speelbaarheid en prestaties op de baan
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vibora Naya Xtreme fiber padelracket

Met de Vibora Naya Xtreme Fiber 2024 ontmoet elegantie innovatie in een padel racket dat niet alleen uitblinkt in ontwerp, maar ook in prestatie. Ideaal voor de verfijnde speelster die geen genoegen neemt met minder dan kwaliteit, dit model biedt een uitzonderlijk evenwicht om de padelbaan te domineren.

De Vibora Naya Xtreme Fiber 2024 staat voor geavanceerde technologie en stijl. De opvallende fuchsia kleur en de kwaliteit van de materialen maken dit padel racket de perfecte keuze voor speelsters die hun spel willen verbeteren met een vleugje glamour. De combinatie van een glasvezelconstructie met zachte EVA-schuim zorgt voor een racket dat snel aanvoelt.

Kenmerken van de Vibora Naya Xtreme Fiber 2024 Padel Racket

  • Gemiddelde balans en druppelvorm voor een racket met de beste balans tussen kracht en controle.
  • Glasvezeloppervlak met een ruwe textuur voor meer precisie.
  • Gelamineerd zacht EVA-schuim voor een zachte aanraking en een snelle respons.
  • Jubileumbrugontwerp, geoptimaliseerd om de prestaties van het racket te verbeteren.
  • Ideaal voor speelsters die op zoek zijn naar snelle aanpassing en een veerkrachtige touch.
  • Onderdeel van de Vibora rackets collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De Vibora Naya Xtreme Fiber 2024 is bedoeld voor vrouwen met een gemiddeld of hoog spelniveau. Het veelzijdige en gebalanceerde ontwerp faciliteert dynamisch en veelzijdig spel, ideaal voor speelsters die willen schitteren in zowel controle als kracht.

Waarom zal je het leuk vinden?

De glanzende afwerking en de intense roze kleur zullen je niet alleen visueel laten opvallen, maar gecombineerd met een constructie van hoge kwaliteit, zullen ze je laten genieten van een racket waarmee je uitmuntendheid bij elke slag voelt.

Ontdek meer over het merk Vibora

Vibora heeft zich in de wereld van padel gevestigd als een merk van prestige en kwaliteit. Elk racket is het resultaat van een zorgvuldig ontwerp- en fabricageproces dat streeft naar het bieden van een unieke ervaring op de baan aan de spelers.

Het kiezen van een Vibora racket staat voor het kiezen van een erfenis van innovatie en exclusief ontwerp. Sluit je aan bij de selecte groep spelers die weten dat hun racket veel meer is dan een accessoire: het is een statement van intentie in het spel.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten