Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Wilson Blade Team Verde 2020
  • Wilson Blade Team Verde 2020
  • Wilson Blade Team Verde 2020

Wilson padel racket Team Verde 2020

PVP: € 110,00
€ 99,95
-10% Wilson Padel
Wilson padel racket Team 2020 padel racket in groen | Een van de padel wilson-rackets met de beste prijs-kwaliteitverhouding, het zal ons helpen onze speelstijl te definiëren terwijl we genieten van veel comfort.

padel racket Wilson padel racket Team en verde

Verhoog je speelniveau met het padel racket Team Verde padelracket, een model uit de medium-serie van Wilson voor deze 2020. Het is gemaakt met flexibele materialen zoals glasvezel en schuimrubber, dus het genereert zeer goede sensaties en is gunstig voor de speler aanpassing.

Dankzij zijn traanvorm en gecentreerde balans wordt het een zeer uitgebalanceerd padel racket. Het wordt dus zeer gewaardeerd in het spel, omdat het een perfecte balans biedt tussen kracht en controle. Het bevat ook technologie voor scherpe gaten in de perforatie om geen punch te verliezen.

Wilson padel racket Team in het groen, kenmerken

  • De nieuwe Wilson padel racket Team Green 2020 helpt de techniek van de spelers te verbeteren.
  • Gelijke kracht en controle dankzij het oversized formaat en medium balans.
  • Zowel het gezicht als het frame zijn gemaakt van glasvezelweefsel.
  • Zachte slag en geen trillingen met de schuimrubberen kern.
  • Nieuw perforatieontwerp dat de kracht en grip van de bal bevordert.
  • Comfort en vochtopname met de nieuwe Sublime grip.
  • De structuur is versterkt om een stabielere slag te hebben.
  • Nieuwe catalogus van Wilson rackets voor heren 2020.

Voor wie is het? Gericht op de mid-level speler die een sprong in kwaliteit wil maken, aangezien het padel racket-team een veelzijdig padel racket is dat ons zal helpen onze beste slagen te ontketenen en onze speelstijl te definiëren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de rackets is met de beste prijs-kwaliteitverhouding in de Wilson-catalogus. Bovendien verzekeren we je dat je in het middelpunt van de belangstelling zult staan met zijn gedurfde design in fluorgroen en de W in zwart.

Lees meer over het merk WILSON

We kennen allemaal de kwaliteit van Wilson Sport met jarenlange ervaring in de sport. In padel heeft hij ook zijn bijdrage geleverd en heeft momenteel Fernando Belasteguín in zijn gelederen, de beste speler in de geschiedenis.

Ontdek het gevarieerde assortiment padel rackets, schoenen, palettero's en andere accessoires waarmee je de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten