Wilson Ultra Team V2 Blauw
  • Wilson Ultra Team V2 Blauw
  • Wilson Ultra Team V2 Blauw

Wilson Ultra Team V2 Blauw

PVP: € 129,95
€ 116,95
-11% Wilson Padel
Wilson Ultra Team V2 Blue padel racket | Perfectioneer je aanvalsspel met dit Wilson padel racket, een model dat meer power biedt maar door zijn flexibele materialen het comfort niet verwaarloost
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 6 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Ultra Team V2 blauwe en zwarte padel racket

Mis het Wilson Padel 2022-nieuws niet, we analyseren al zijn modellen zodat je degene kunt kiezen die je nodig hebt. Koop het nieuwe Ultra Team V2-padel racket in blauwe en zwarte details, een model dat opvalt door zijn punch omdat het een enigszins hoge balans behoudt en een extra groot formaat heeft om de controle niet te verliezen.

Dankzij het gebruik van glasvezel is het gemakkelijker om ermee te spelen, wat de aanpassing van de speler bevordert. Voor de kern is foam gebruikt, een zacht schuim dat trillingen vermindert en de kans op armklachten vermindert. Bovendien verhoogt de Infinity Edge-technologie de sweet spot en verbetert het nieuwe hartontwerp de stabiliteit.

Wilson Ultra Team V2 in blauw, kenmerken

  • Nieuw ontwerp van het hart van de Wilson Ultra Team V2 blauw dat voor extra stabiliteit zorgt.
  • Teardrop-formaat met middelhoge balans die de punch verhoogt.
  • Infinity Edge-technologie die je sweet spot verbreedt en helpt bij het corrigeren van excentrische ballen.
  • Glasvezelconstructie die de speelbaarheid verbetert.
  • Kernschuim gebruikt in de kern, wat de output en het gevoel verbetert.
  • Brug in het hart die zorgt voor meer kracht en stabiliteit.
  • Uitstekende grip met de nieuwe Sublime grip.
  • Inbegrepen in de Wilson Padel 2022 intermediate racketcatalogus.

Voor wie is het? We raden het aan voor spelers van gemiddeld niveau, die regelmatig spelen en op zoek zijn naar een krachtig padel racket om meer snelheid in hun spel af te drukken, maar dat ook de controle niet verwaarloost om ongedwongen fouten te voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Door een bredere sweetspot te hebben, wordt de kans op het missen van gemakkelijke ballen verkleind, zodat u kunt genieten van een goede speelbaarheid. Het presenteert ook een zeer elegant ontwerp dat blauwe met zwarte details combineert.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport vele jaren ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 is het verantwoordelijk voor het uitrusten van de beste atleten ter wereld, dus in de racketsector vinden we ook producten van topkwaliteit voor alle soorten spelers.

Ontdek de gevarieerde catalogus van padel rackets, schoenen, palletero's en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Dit seizoen heeft de vertegenwoordiging van Fernando Belasteguín op de WPT-pistes, je zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten