Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Polsbandjes Wilson Bela Extra Brede WRTBD II zwart
  • Polsbandjes Wilson Bela Extra Brede WRTBD II zwart

Polsbandjes Wilson Bela Extra Brede WRTBD II zwart

PVP: € 12,00
€ 11,95
-1% Wilson Padel
Wilson Bela extra brede WRTBD II zwarte lange polsbandjes | Koop de nieuwe Bela-polsbandjes in onze online winkel, een accessoire met een groot absorptievermogen gemaakt met de beste Wislon-materialen

Wilson Bela extra brede WRTBD II zwarte padelpolsbandjes

Dat zelfs zweet je niet weerhoudt om padel tennis te spelen met de nieuwe collectie polsbandjes die je kunt vinden in onze online padel tennis winkel. Een daarvan is het merk Wilson Bela, dat is ontworpen in het zwart en dat ook de handtekening heeft van de speler Fernando Belasteguín.

Dit accessoire is perfect om zweet als een handdoek af te voeren en om te voorkomen dat het zweet van de armen naar de handen gaat en het racket wegglijdt tijdens het spelen. Bovendien, dankzij het feit dat het is gemaakt met ademende stoffen, hoopt het geen zweet op voor meer comfort.

Wilson polsbandjes van Fernando Belasteguin in het wit

  • Wilson's Bela-polsbandjes maken deel uit van de spelerscollectie van Fernando Belasteguín .
  • Voor een grotere weerstand zijn ze gemaakt van polyester .
  • Ze voorkomen dat je verkeerde bewegingen maakt die polsblessures veroorzaken.
  • Laat zweet transpireren voor meer comfort.
  • Ze zijn ontworpen in wit met de handtekening van de speler geborduurd.
  • Nieuwe accessoires om padel Wilson 2023 te spelen

Voor wie is het? Het is perfect voor mensen die willen voorkomen dat ze gaan zweten tijdens het padel, omdat ze zijn ontworpen met absorberende materialen, zodat je het zweet van je voorHead kunt verwijderen en voorkomen dat je armen tijdens het spelen naar je handen gaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een accessoire is dat ongetwijfeld een van je benodigdheden zal worden om padel te spelen, dankzij hoe praktisch het is. Ze zijn ook in het wit ontworpen, zodat je ze kunt combineren met al je kleding en met je racket.

Lees meer over het merk WILSON

Er zijn veel atleten die vertrouwen hebben in Wilson Sport, een merk met een erkend prestige in de sportwereld dat zich heeft weten aan te passen aan veranderende tijden. Ontdek de nieuwe catalogus met schoenen, tenues en accessoires om padel te spelen.

Al zijn producten zijn gemaakt met hoogwaardige materialen en innovatieve technologische systemen om zich aan te passen aan de behoeften van het hele publiek. Vind het schoeisel dat het beste bij u past voor een goede prijs.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten