Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padelrugzak Wilson Junior lichtgrijs
  • Padelrugzak Wilson Junior lichtgrijs
  • Padelrugzak Wilson Junior lichtgrijs

Padelrugzak Wilson Junior lichtgrijs

PVP: € 40,00
€ 34,95
-13% Wilson Padel
Padelrugzak Wilson Junior lichtgrijs | Berg je racket op in de nieuwe Wilson Junior-rugzak, ontworpen met ruimte om al je uitrusting en kleding op een geordende manier op te bergen, zodat je niets thuislaat

Padelrugzak Wilson Junior Backpack lichtgrijze

Als jij een van degenen bent die er de voorkeur aan geeft al je materiaal opgeborgen in een rugzak voor wedstrijden mee te nemen, brengt het merk Wilson je zijn nieuwe collectie waar je kunt kiezen uit verschillende modellen. Ontdek de nieuwe Junior-rugzak met een apart vak waarin je tot twee rackets kunt opbergen.

Het heeft ook nog een Headvak waarin je je materiaal kunt opbergen, zoals kleding of wat je gewoonlijk meeneemt naar wedstrijden. Om af te sluiten, als hij eenmaal aan is, zult u merken dat hij zeer comfortabel te vervoeren is dankzij de gewatteerde en verstelbare handgrepen.

Wilson Junior rugzak in lichtgrijze kleur, kenmerken

  • De Wilson Junior rugzak heeft een speciale ruimte voor de schep.
  • Gemaakt met polyester voor meer weerstand tegen slijtage.
  • Het is ontworpen met gewatteerde handvatten voor meer comfort tijdens het vervoeren.
  • Binnenvakken van gaas waarin u uw mobiele telefoon of portemonnee kunt opbergen.
  • Grote Headruimte om uw kleding of schoenen op te bergen
  • Je vindt het binnen de nieuwe Wilson 2023 rugzakcollectie.

Voor wie is het? Het is ontworpen met de spelers in gedachten die niet gewend zijn om te veel uitrusting mee te nemen naar wedstrijden, dus ze zijn op zoek naar een rugzak met ruimte voor het racket waarin ze alles op een geordende manier kunnen dragen. favorieten!

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het ook leuk vinden dankzij het grijze ontwerp met rode en blauwe details, een combinatie die je samen met je sportkleding kunt dragen om goed gekleed en uitgerust voor al je wedstrijden te gaan.Wacht niet tot het op is!

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten