Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Wilson Tote bag dames wit
  • Padeltas Wilson Tote bag dames wit

Padeltas Wilson Tote bag dames wit

PVP: € 90,00
€ 79,95
-12% Wilson Padel
Wilson Dames Padel Tote witte handtas | Draag je materiaal terwijl je goed gekleed bent met de nieuwe Padel Tote-tas van de firma Wilson, ontworpen met zeer resistente stoffen tegen slijtage

Padeltas Wilson Tote bag dames wit

Ga goed gekleed naar je wedstrijden met de nieuwe collectie tassen van het merk Wilson die je al beschikbaar hebt in onze online padelwinkel. Een daarvan is de Padel Tote bag die is uitgevoerd in groen met witte details, en waarmee je al je materiaal geordend kunt vervoeren.

Verdeel de ruimte in een Headvak voor je padel-uitrusting en andere buitenkanten waarin je die voorwerpen kunt opbergen die je altijd bij de hand wilt hebben, zoals je mobiel. Ten slotte heeft het twee gewatteerde handvatten om het op de schouder te dragen en een ritssluiting voor meer veiligheid.

Wilson Padel Tote tas in groen, kenmerken

  • De Wilson Padel Tote bag is ontworpen met gewatteerde handvatten.
  • Bewaar het racket in de gevoerde binnenhoes voor extra bescherming.
  • Headvak met capaciteit voor je uitrusting en sportkleding.
  • Buitenvakken om de fles of een blikje ballen in op te bergen.
  • Bescherm al je spullen door de tas af te sluiten met de rits.
  • Nu verkrijgbaar binnen de nieuwe Wilson 2023 rugzakcollectie

Voor wie is het? Het is ontworpen met mensen die padel tennis spelen of naar de sportschool gaan in gedachten, aangezien je in de draagtas al je uitrusting op een georganiseerde en beschermde manier kunt vervoeren. Het is ook zeer comfortabel dankzij de gewatteerde handgrepen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij is ontworpen in wit met groen, is hij niet alleen perfect om mee te nemen naar wedstrijden, maar ook om mee te nemen naar de sportschool dankzij het klassieke en elegante ontwerp. Wacht niet tot degene die je nieuwe favoriete tas wordt, op is.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Speler: Vrouw Jaar: 2023
Onze beste producten