Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Rackethoes Padel Wilson Premium
  • Rackethoes Padel Wilson Premium
  • Rackethoes Padel Wilson Premium

Rackethoes Padel Wilson Premium

PVP: € 25,00
€ 19,95
-21% Wilson Padel
Rackethoes individuele Wilson Padel Premium | Berg je racket op in de Padel Premium hoes van het merk Wilson, een aanvulling die het racket beschermt terwijl je het vervoert, zodat het niet kan vallen

Rackethoes Padel Wilson Premium

Bewaar in de nieuwe Premium-koffer van het merk Wilson, ontworpen met gewatteerde materialen die het racket beschermen tegen mogelijke stoten of vallen. Het is ontworpen met zeer resistente materialen die slijtage helpen voorkomen voor een grotere duurzaamheid.

Aan de andere kant is het zeer comfortabel om te vervoeren, omdat het is ontworpen met een riem aan de achterkant waardoor je het comfortabel kunt vervoeren. Om te eindigen, heeft het een capaciteit voor elke padel racket, zodat je het kunt opbergen om het te beschermen in de Padeltas of terwijl je het vervoert.

Wilson Premium Rackethoes-functies

  • De hoes Wilson is gemaakt van kwaliteitsstoffen.
  • Gewatteerde materialen om te beschermen tegen stoten.
  • Handvat aan de achterkant zodat je hem hangend kunt dragen.
  • Zeer resistent, zodat je er lang mee kunt spelen.
  • Klassiek ontwerp zodat je gemakkelijk kunt matchen.
  • Nieuwe Wilson 2023 rackethoezen.

Voor wie is het? Het is ongetwijfeld een perfecte aanvulling voor mensen die goed voor hun racket zorgen, want dankzij de gebruikte stoffen beschermen ze het tegen mogelijke stoten of vallen die kunnen optreden tijdens het vervoeren naar wedstrijden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een onmisbaar accessoire is voor mensen die het racket alleen meenemen naar wedstrijden of het willen beschermen in de racketas. Het is ook zeer resistent, zodat je er lang mee kunt spelen.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten