Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Rackethoes Wilson Zwarte
  • Rackethoes Wilson Zwarte

Rackethoes Wilson Zwarte

PVP: € 10,00
€ 8,95
-11% Wilson Padel
Wilson Padel zwart rackethoes | Bescherm je racket tijdens het vervoeren met de nieuwe Wilson zwarte padelkoffer ontworpen met gewatteerde materialen om te voorkomen dat het stoten of vallen krijgt

Rackethoes Wilson Padel zwarte

Zorg goed voor je racket terwijl je het naar de wedstrijd vervoert of bewaar het in de Padeltass met de nieuwe collectie hoezen voor het padelracket die je kunt vinden in onze online padelwinkel. Ontdek de Padel hoes van de firma Wilson die is ontworpen in zwart met de naam van de firma in rood.

Binnenin is het vervaardigd met gewatteerde materialen die het helpen beschermen tegen mogelijke klappen tijdens het transport. Het is ook ontworpen met een handvat aan de achterkant waarmee je het over je schouder kunt hangen, zodat je het comfortabel naar wedstrijden kunt vervoeren.

Wilson zwarte padel rackethoes, kenmerken

  • De Wilson-holster is gemaakt van gewatteerde materialen.
  • Handvat op de rug om hem over de schouder te dragen.
  • Je kunt hem voor extra bescherming sluiten met de rits.
  • Gemaakt met hoogwaardige materialen voor meer weerstand.
  • Zwart design met rode details
  • Nieuwe collectie Wilson 2023 rugzakken.

Voor wie is het? Deze koffer is ideaal voor al die voorzichtige mensen die hun padelracket willen beschermen tijdens het vervoeren naar de wedstrijden, want dankzij het feit dat het is gemaakt van gewatteerde materialen, beschermt het het tegen mogelijke klappen terwijl je het naar de wedstrijd brengt. wedstrijden.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege de bescherming die het racket geeft, maar ook vanwege het zwarte ontwerp met de meest opvallende rode details zodat je het kunt matchen met je sportkleding!We verzekeren je dat het een van je essentials zal worden!

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten