Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Wilson Junior blauw infrarood
  • Padeltas Wilson Junior blauw infrarood
  • Padeltas Wilson Junior blauw infrarood

Padeltas Wilson Junior blauw infrarood

PVP: € 60,00
€ 53,95
-11% Wilson Padel
Padeltas grote blauwe en rode Wilson Junior | Neem alles wat je nodig hebt mee in de blauw met rode Wilson Junior paletotas, een van de grootste tassen die je kunt vinden, zodat je niets thuislaat

Padeltas Wilson Junior blauwe infrarood

Als je geen ruimte meer hebt om je uitrusting te vervoeren, raden we je de Junior blauwe padel racketas aan, een van de nieuwe tassen in de collectie Wilson 2023. Het is een grote padel racketas, gemaakt van hoogwaardige materialen, met een gedurfd ontwerp en met genoeg capaciteit voor alles wat je nodig hebt.

Verdeel de ruimte in 2 grote compartimenten waar je verschillende padelrackets kunt achterlaten, evenals kleding en schoenen. Het heeft ook kleine vakken om accessoires bij de hand te houden, evenals gewatteerde en versterkte handgrepen om het dragen op de schouders veel gemakkelijker te maken.

Padeltas Wilson Junior blauwe met rode letters, kenmerken

  • In de Wilson Junior blauw infrarood kunt u tot wel 3 rackets opbergen.
  • De riemen zijn gewatteerd, ideaal om geen rugklachten te veroorzaken.
  • 2 grote vakken met gemakkelijke toegang voor het grootste materiaal.
  • Van grote afmetingen, ongeveer 51 × 20 × 25,5 cm.
  • Heel gedurfd met de combinatie van elektrisch blauwe en rode letters.
  • Polyester constructie voor duurzaamheid.
  • Nieuwe padeltassen van Wilson 2023.

Voor wie is het? We raden het aan aan alle jongens die een grote en stevige Padeltas-tas nodig hebben, met grote vakken om het materiaal georganiseerd te houden en gemaakt van hoogwaardige materialen om intensief gebruik in goede staat te doorstaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een hoogwaardige polyester constructie presenteert met wat het meest resistent is. Daarnaast verzekeren we je dat je collega's hun ogen niet van je af kunnen houden met zijn opvallende elektrisch blauwe design en rode details.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten